Uusimmat

Gotham Knights on saanut laimean vastaanoton myös pelaajilta – ”Valtava pettymys”

24.10.2022 14:22 Muropaketin toimitus

Gotham Knights ei ehkä ole vuoden huonoimpia pelejä, mutta se näyttää olevan pettymys niin pelaajille kuin kriitikoillekin.

DC:n supersankaripeli Gotham Knights ilmestyi perjantaina, ja kuten aiemmin kerroimme, sai uusi toimintarope suhteellisen heikon vastaanoton kriitikoilta. Nyt kun muutama päivä on kulunut ja pelaajat ovat ehtineet hypätä Gothamin kaduille hutkimaan pahiksia, näyttäisi pelaajien mielipide olevan pitkälti samoilla linjoilla arvostelijoiden kanssa.

LUE MYÖS: Yksi vuoden odotetuimmista peleistä ilmestyy tänään – arvostelujen perusteella pettymys on edessä

Steamissa pelille on annettu jo liki 3000 käyttäjäarviota, ja niistä vain 67 prosenttia on myönteisiä. Metacriticissä ollaan vielä tiukempia, sillä siellä pelaajien keskiarvo on alustasta riippuen 4,2-5,6.

”Taistelu jättää paljon toivomisen varaa, vaikkei edes vertaisi sitä aiempiin Batman-peleihin”, kritisoi eräs pelaaja Steamissa. ”Eikä kaupunki ole läheskään niin elävä ja kiinnostava kuin Arkham Knightissa.”

Metacriticissä pelaajat tylyttävät julkaisua esimerkiksi ”valtavaksi pettymykseksi”, joka ”ei vedä vertoja aiemmille Batman-peleille”. Toinen pelaaja kutsuu Gotham Knightsia ”tuskallisen itseään toistavaksi ja tylsäksi”. Liikkeellä voi toki olla myös trolleja, jotka haukkuvat peliä syystä tai toisesta vaikka eivät ole sitä edes kokeilleet.

Muropaketin arviossa peli sai vaatimattomat kaksi tähteä, eikä siitä paljon kehuttavaa löytynyt. Kriitikkomme mukaan ”Gotham Knights on parhaimmillaankin korkeintaan keskinkertainen kokemus, eikä peliä voi suositella ainakaan täysihintaisena ostoksena”.

LUE MYÖS: Arvostelu Batman kuoli turhaan – Gotham Knights on tympeä seikkailu tyhjässä maailmassa

Gotham Knights on julkaistu PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.