UUSIMMAT

Gothic ja Risen -kehittäjien uusi peli ELEX yhdistää scifiä, fantasiaa ja maailmanlopun

25.04.2017 17:23 | Muropaketin toimitus

Gothic ja Risen -pelisarjojen kehittäjänä tunnetun Piranha Bytesin uuden ELEX-toimintaroolipelin on määrä ilmestyä vielä tänä vuonna. Uusi prologitraileri paljastaa lisää pelin maailmasta ja tarinan lähtökohdat.

Saksalainen pelistudio Piranha Bytes on julkaissut uuden trailerin tulevalle avoimen maailman toimintaroolipelilleen ELEX. Alla olevassa prologitrailerissa paljastetaan, millaiseen maailmaan peli sijoittuu.

Scifiä ja fantasiaa yhdistävä tarina sijoittuu Magalanin planeetalle, jonka sivilisaatio romahtaa valtavan komeetan iskeytyessä planeetan pinnalle. Postapokalyptisessa maailmassa asukkaat jakautuvat kolmeen jaostoon, jotka kamppailevat komeetan mukanaan tuomasta ”Elexistä” – mystisestä aineesta, joka voi muuttaa ihmiset addikteiksi, synnyttää uutta teknologiaa ja tarjota maagisia voimia.

Gothic ja Risen -roolipeleistä tunnetun Piranha Bytesin uuden toimintaroolipelin on PC Gamerin mukaan määrä ilmestyä vuoden kolmannella neljänneksellä, eli vielä ennen syyskuun alkua, mutta julkaisupäivää sille ei ole ilmoitettu. Peliä kehitetään PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Piranha Bytes
Kaikki jutut aiheesta