Grand Theft Auto 5 Premium Editionin julkaisu on vuotanut julkisuuteen

19.02.2018 21:22 | Muropaketin toimitus

Rockstar Games saattaa olla julkaisemassa supersuositusta Grand Theft Auto 5:stä Premium Edition -versiota.

Grand Theft Auto 5 on jo myynyt yli 90 miljoonaa kopiota kautta maailman, kiitos laajan ja palkitsevan yksipelin sekä kattavan Grand Theft Auto Online -verkkopelin. Nyt Rockstar Games on ilmeisesti julkaisemassa pelin uudestaan lähes viisi vuotta sen alkuperäisestä julkaisusta.

Tarkkasilmäiset GTA-fanit ovat löytäneet Amazonin saksalaisesta kauppapaikasta Grand Theft Auto 5 Premium Editionin, joka tosin poistettiin sivustoilta, kun sen olemassaolo paljastui. Kuten kuvakaappauksesta näkee, on GTA 5 Premium Editionin julkaisu kaavailtu huhtikuun 23:lle päivälle sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Huhujen mukaan kyseessä olisi graafisesti paranneltu konsoliversio. Toinen huhu puolestaan pohtii, että Rockstar olisi pian julkistamassa pelin Nintendo Switch -version, ja parannellut PS4 ja Xbox One -pelit olisivat osa tätä projektia.

Koska Rockstar ei ole vahvistanut Premium Editionia, kannattaa sen julkaisuun suhtautua kuin huhuun. Lisäksi voi olla aivan mahdollista, että saksalaisen Amazonin työntekijä on yksinkertaisesti laittanut pelin virheellisesti esille.

Grand Theft Auto 5 on tarjolla pc:lle, PS3:lle ja PS4:lle, Xbox 360:lle sekä Xbox Onelle.