Grand Theft Auto -sarja on myynyt ihan järjettömiä määriä

22.08.2015 14:00 | Juho Anttila

Uutisoimme pari viikkoa sitten, että Rockstar Gamesin Grand Theft Auto V -peliä on myyty jo huimaava 54 miljoonaa kappaletta. Megahitti on myös yhä nopeimmin miljardin tuottoihin yltänyt pelijulkaisu. Temppuun kului siltä vain kolme päivää. Sarjan uusin on megamenestys, mutta huonosti ei ole GTA-peleillä mennyt aiemminkaan.

Grand Theft Auto -sarjan pelejä on myyty yhteensä 220 miljoonaa kappaletta. Siis lähes neljännesmiljardin pelikopion verran. On muuten sellainen määrä myytyjä pelejä, ettei sitä ole kovin helppo pienen ihmisen sisäistää.

Rakastettu Red Dead Redemption -länkkäripelikin kelpasi 14 miljoonalle pelaajalle. Jatkoa on kinuttu vuositolkulla ja Red Dead Redemption olikin aluksi toivotuin nimi, kun kyseltiin, mitkä pelit tahdotaan mukaan Xbox One -konsolin Xbox 360 -yhteensopivuusohjelmaan. Sittemmin kärkipaikan tällä listalla on vallannut Call of Duty: Black Ops 2, mutta Red Dead Redemption pysyttelee silti toivelistan kakkosena.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: Take-Two:n kotisivu

Lisää aiheesta

Grand Theft Auto V on 54 miljoonan myydyn pelin hitti

Rockstar Games ei tykkää BBC:n GTA-draamasta

Mulkaisu – GTA V (PC)

Keskustelu

Eka RDR oli jo sen verran huikea, että työn alla olevaa jatkoa malttaa tuskin odottaa.

GTA V oli kyllä pettymys, olisin odottanut edes vähän elävämpiä kaupunkeja. Melkein mihinkään rakennukseen ei pääse sisälle ja asukkaat mykkiä ellei nyt johonkin sivutehtävään liity. Kaikkia liikkeitäkään ei voi kilauttaa, eikä autoja keikkaamalla voi tehdä rahaa, on vähän turhan lineaarinen peli….

Ihan hyviä pelejä ollut, mutta Vice Cityn ja San Andreaksen tasolle ei olla enää päästy.

Paras pelisarja omasta mielestäni, ihan hyvästä syystä myyvätkin. :)

@2 Koska GTA on hyvä peli eikä tylsä. Vaikka mielipide sekin on, mutta sen suosiolle ei voi mitään.

Miksi tuota tuollaisia määriä ostetaan, sehän on tylsä ku mikäkin…

Miksi ihmiset haluavat pelata Black Opsia kun uusi Codi tulee ~joka vuosi?

Muropaketin uusimmat