Grand Theft Auto VI:stä vuoti massiivinen määrä tietoa – yksityiskohtiin kannattaa silti suhtautua varauksella

06.02.2021 13:07 | Muropaketin toimitus

Nimetön vuotaja paljasti taannoin suuren määrän yksityiskohtia Grand Theft Auto VI:stä 4Chan-palstan välityksellä. 

Vuotajan mukaan peli alkaa 1970-luvun loppupuolelta ja se sijoittuu suurimmaksi osaksi Miamin kaupunkiin. Tarjolla tulee olemaan tuttuun tapaan avoin pelimaailma ja huolella käsikirjoitettu tarina, joka kestää noin 60 tuntia. Pelimaailman yksityiskohtiin on panostettu ja esimerkiksi muiden kaupunkilaisten tekoälyä on kehitetty.

Peliin suunniteltiin alun perin naispuolista hahmoa, josta on kuultu aiempienkin vuotojen yhteydessä. Idea kuitenkin hylättiin, koska se ei istunut peliin. Sen sijaan päähenkilö tulee olemaan italialaistaustainen valkoihoinen mies.

Vuotajan mukaan Grand Theft Auto VI:n on määrä ilmestyä lokakuussa 2023 konsoleille, kun taas PC:lle se ilmestyy vasta myöhemmin. Lisäksi vuotaja ennustaa, että Red Dead Redemptionista julkaistaan remasteroitu versio vielä ennen Grand Theft Auto VI:n ilmestymistä.

Kaikki vuotajan paljastamat yksityiskohdat kerättiin talteen Reddittiin ja alkuperäinen 4Chan-ketju on sittemmin poistettu. Koska kyse on nimettömästä vuotajasta, joka ei ole tarjonnut lainkaan todisteita väitteidensä tueksi, kannattaa yksityiskohtiin suhtautua suurella varauksella. Toisaalta myös esimerkiksi Red Dead Redemption 2:sta paljastettiin aikanaan 4Chanin kautta yksityiskohtia, jotka pitivät lopulta paikkansa.

Details of the GTAVI 4chan leaker AMA that got taken down from r/GamingLeaksAndRumours