UUSIMMAT

GRID Autosportin DLC-ruletti pyörähtää käyntiin heti julkaisupäivänä

25.06.2014 10:00 | Juho Anttila

Erityisesti autopeleistä tunnettu Codemasters ilmoitti hiljattain reivaavansa tulevien kaahailupeliensä lähestymiskulmaa simulaattorimaisempaan suuntaan. Ensimmäinen osoitus tästä, GRIDAutosport julkaistiin juuri rapakon takana, Eurooppaan peli saapuu puolestaan perjantaina.

Nykymalliin pelin DLC-ruletti pyörähtää käyntiin jo alusta saakka. Ladattavaa sisältöä on luvassa sekä heti julkaisupäivänä että myös hieman myöhemmin. Tuleva valikoima ulottuu puuttuvien ominaisuuksien lisäämisestä ja grafiikkaparannuksista uusiin ratoihin ja autoihin saakka.

PC-pelaajat saavat jo julkaisupäivänä vapaaehtoisen päivityksen, joka lisää peliin 4K-tarkkuuksiset tekstuurit. Selityksen mukaan nämä jätettiin pois peruspelistä, jottei minimilaitevaatimuksia tarvitse nostaa kaikilla pelaajilla. Pelin julkaisuversio ei myöskään sisällä tuloslistoja aika-ajopelimuodolle, mutta nämä tullaan lisäämään mukaan hieman julkaisun jälkeen.

Maksullisia lisäreitä on puolestaan suunniteltu julkaistavan yhteensä kuusi kappaletta. Kolme paketeista sisältää uusia autoja, kolme muuta taas uusia ratoja ja pelimuotoja. PC- ja PlayStation 3 -pelaajat voivat ostaa lisärinsä myös kausikorttimuodossa. Jostain syystä pelin Xbox 360 -versiolle moista mahdollisuutta ei sen sijaan tarjota.

GRIDAutosport on parhaillaan myös Domen testipenkissä. Lopullisen mielipiteen voi lukea aikanaan arvostelusta, mutta pienenä spoilerina mainittakoon, ettäedelliseen GRID 2:een verrattuna Codemasters on ottanut isoja askelia oikeaan suuntaan.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

E3Dome: tuunauskilpailuja GRID Autosportissa

Codemasters keskittyy vaihteeksi realistisempaan kaahailuun

Uusi GRID on Autosport