UUSIMMAT

Grim Fandangon remasteroitu versio tulee pian ja on jo ennakkovarattavissa

14.01.2015 11:00 | Miikka Lehtonen

Viime kesän E3-messujen mukavimpiin yllätyksiin kuului se, että Sony ja Double Fine työstävät yhteistyössä uusintaversiota legendaarisesta Grim Fandangosta. Tai työstivät, sillä se on kohta ulkona ja ennakkovarattavissa jo nyt!

Grim Fandango on Tim Schaferin pidetyimpiä pelejä. Se kertoo Manny Calaverasta, joka on kuolleiden matkakauppias. Hänen tehtävänään on huolehtia siitä, että kuolleiden sielut pääsevät määränpäähänsä. Mutta mitäs tapahtuukaan, kun miekkonen joutuu keskelle suurta salaliittoa?

90-luvun loppupuolen PC-pelaamisen kultaiseen aaltoon kuulunut Grim Fandango on jäänyt vähemmälle huomiolle kuin se olisi ansainnut, sillä se on jäänyt monelta pelaamatta. Kohta on kultainen tilaisuus paikata aukko pelisivistyksessä, sillä uusintaversio julkaistaan 27.1. ja on ennakkovarattavissa nyt 11.89 euron hintaan.

GOG.comista kun on kyse, tarjolla on täysin DRM-vapaa versio Windowsille, Macille ja Linuxille. PlayStation 4 -versio tulee sitten joskus ja eiköhän se Grim Fandango muissakin nettikaupoissa vielä nähdä.

Lähde: GOG.com

Lisää aiheesta

Grim Fandango nähdään kuin nähdäänkin myös tietokoneilla

Klassikkoseikkailu Grim Fandango täytti vuosikymmenen

E3Dome: Grim Fandango tulee taas, aluksi vain PlayStationille

Keskustelu

noin niinkuin notta onko se vain sovittu nykyrautaan vai mistä on kyse? Alkuperäinen läpipelattu lijuu tuolla muiden vanhojen pelien seurassa. (Oikeastaan ainoat asiat mitä olen kolkytvuotta jaksanut muutoksissa kantaa.. ;) ) Joo tämä seurantaan ehdottomasti!

Pelasin tämän viime vuonna läpi ensimmäistä kertaa epävirallisella hiirimodilla. Se tosin bugaili tuon tuosta, mutta siltikin tuhannen kertaa helpompi oli noin pelata läpi ja saman verran myös nautittavampi. Hemmetin kova peli kyllä. Toivottavasti remasterissa on ohjaus jokin muu kuin näppis.

Alkuperäisen CD räjähti aikoinaan levyasemaan kesken pelin :| Pian pääsen takaisin seikkailun pariin!

Tätä olen kytännyt. Kuulemma yksi parhaista seikkailupeleistä ikinä ja alkuperäistä ei tunnu saavan mistään.

Muropaketin uusimmat