Grimrock-tiimin mysteeriprojekti olikin Legend of Grimrock II!

21.02.2013 17:30 | Miikka Lehtonen

Legend of Grimrock ei ollut mikään turha peli. Kaikkea muuta! Domen toimituksen mielestä viime vuoden neljänneksi paras peli, lukijoidenkin palkitsema ja hyvin myynyt suomalaisteos todisti, että wanhan koulukunnan luolastorälläyksessä on yhä ideaa. Ja nyt se saa jatko-osan.

Grimrock-tiimi oli jo aiemmin hehkuttanut kehittävänsä mystistä, Grimrock-aiheista projektia, jonka veikkailtiin olevan DLC-lisälevy nykyiseen peliin. Toisin kävi: työn alla onkin jatko-osa! Kyse ei kuitenkaan ollut tahallisesta harhaanjohtamisesta, sillä tiimi ei itsekään tiennyt kehittävänsä jatko-osaa ennen kuin aivan äskettäin. Blogipostauksen mukaan Almost Humanin pojat pitivät tänään palaverin, jossa väännettin selväksi se, mitä he nyt oikeastaan halusivatkaan tehdä. Ja vastaus siihen oli ”Legend of Grimrock II”.

”Työskentelemme nyt virallisesti… Legend of Grimrock 2:n parissa! Pelkän DLC-lisäosan tekeminen Grimrockiin ei vain tuntunut oikealta ratkaisulta. Tämän päivän tapaamisemme todisti, että meillä oli paljon ideoita, joita haluamme kokeilla, paljon valmiiksi tehtyä sisältöä (alunperin DLC:tä/lisälevyä varten) ja suuri moottoripäivitys vaiheessa. Yksinkertaisesti sanottuna DLC olisi rajoittanut liikaa mahdollisuuksiamme. Täysimittaisen jatko-osan myötä voimme nostaa Grimrockin uudelle tasolle.”

Luonnollisesti projektista ei vielä tiedetä paljon mitään, mutta Almost Humanin pojat mainostavat myös, että he halusivat saada projektin liikkeelle senkin takia, että he haluavat taas puhua julkisesti ja näkyvästi tekemisistään, aivan kuin alkuperäisen kehitysprosessin aikana. Informaatiokatkos tuskin siis kestää kovinkaan kauan.

Lähde: Almost Human

Lisää aiheesta

Legend of Grimrock (PC)

Vuoden 2012 paras suomipeli: Legend of Grimrock

Toimituksen vuoden pelit: melkein palkintosijoilla

Legend of Grimrockista tuli jättimenestys, sen kunniaksi lisää Grimrockia

Suomirope Legend of Grimrock ilmestyi. Yskien, mutta kuitenkin