UUSIMMAT

GTA Online sai Tron-tyyliset prätkät ja uuden aarenamoodin

10.11.2016 11:50 | Tuukka Hämäläinen

grandtheftauto-online-deadline-001

Grand Theft Auto Online sai tuoreessa päivityksessä uuden Deadline-moodin, sekä Tron-tyylisen Nagasaki Shotaro -moottoripyörän. Rockstarin massiiviverkkopelissä on myös monia alennuksia 21. marraskuuta asti.

Rockstar Games on tiedottanut Grand Theft Auto Onlinen tuoreesta päivityksestä, joka tuo mukanaan uudenlainen moottoripyörän, uuden pelimoodin ja rajoitetun ajan jatkuvia alennuksia.

Uudessa Deadline-moodissa neljä pelaajaa kilpailee toisiaan vastaan uusilla Nagasaki Shotaro -moottoripyörillä, jotka jättävät jälkeensä kuolettavan valojäljen. Takavaloista jäävään valojuovaan osuvat vastustajat räjähtävät välittömästi tuhannen päreiksi.

Juuri nyt Deadline-areenalla on myös tarjolla tuplatut rahapalkinnot ja reputation-pisteet 21. marraskuuta asti. Samaan päivään asti jatkuvat myös GTA Onlinen monet alennukset, jotka koskevat muun muassa aseistusta ja prätkäbisneksiä. Tarkemmat tiedot alennuksista löydät Rockstarin Newswire-sivulta.

Alta näet Deadline-moodin lyhyen trailerin. Deadlinessa käytettävät Nagasaki Shotaro prätkät ovat myynnissä pelimaailmassa myös pelimoodin ulkopuolella, ja rajoitetun ajan moottoripyörän ostajat saavat pelihahmolleen myös Nagasaki-logolla varustetun t-paidan.

 

Grand Theft Auto
Kaikki jutut aiheesta