Uusimmat

GTA Onlineen vuosia kaivattu ominaisuus lukittiin maksumuurin taakse – fanit tuohtuivat päätöksestä

Kuva: © Rockstar

02.07.2024 09:00 Muropaketin toimitus

Rockstarin uusin päätös on herättänyt GTA Online -pelaajien vihan.

Grand Theft Auto Onlinen fanit ovat tuohtuneet Rockstarille, kun studio päätti lukita vuosia odotetun ominaisuuden maksumuurin taakse.

Pelin uusin Bottom Dollar Bounties -päivitys lisäsi Vinewood Club -sovelluksen viimein pelissä olevaan puhelimeen, minkä myötä pelaajat pystyvät muun muassa keräämään perustamiensa yritysten tulot suoraan puhelimen kautta. Tätä ominaisuutta ei kuitenkaan tarjota kaikille, sillä se on lukittu kuukausimaksullisen GTA+-palvelun taakse, uutisoi GamesRadar+.

Fanit ovatkin tuohtuneet päätöksestä ja pelkäävät tapauksen olevan vain ensiaskel muiden ominaisuuksien lukitsemiselle maksumuurin taakse. Kyseessä ei ole myöskään ensimmäinen kerta, kun osa pelin ominaisuuksista on lukittu GTA+-palvelun taakse, mutta tällä kertaa kyse on jo vuosia kaivatusta peliä parantavasta lisäyksestä.

Kaiken lisäksi GTA+-palvelu on saatavilla ainoastaan pelin PlayStation 5- ja Xbox Series X/S-versioille, joten esimerkiksi PC-pelaajat eivät voi hyödyntää palvelua ja tätä kautta uutta ominaisuutta.