Uusimmat

GTA-pelit myyvät edelleen kuin häkä – saattavat kohta ohittaa yhden maailman suurimmista pelisarjoista

08.02.2022 14:20 Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto V on jälleen ylittänyt uuden rajapyykin, ja koko sarjan myyntiluvut ovat myös nousseet tähtitieteellisiksi.

Grand Theft Auto V on kaikkien aikojen toiseksi myydyin peli, ja koko GTA-sarja on yksi historian suurimmista pelisarjoista. Silti pelijättiläisen uudet myyntiluvut ovat päätähuimaavia.

Kuten Eurogamer kertoo, on GTA V myynyt jälleen uudet viisi miljoonaa kappaletta tuoreimman tulosraportin mukaan. Täten peliä on myyty järjettömät 160 miljoonaa kappaletta.

Samalla julkaisija Take-Two Interactive raportoi, että koko GTA-sarjan myyntiluvut ovat nousseet 370 miljoonaan. Tämä tarkoittaa, että GTA-sarja tulee mitä todennäköisimmin ohittamaan yhden pelihistorian myydyimmistä sarjoista, Pokémonin.

LUE MYÖS: Grand Theft Auto VI:n pitäisi lähteä ihan eri suuntaan, jotta GTA-peleistä jaksaisi taas innostua” | Toimittajan puheenvuoro

Pokémon-pelejä on myyty kaikkiaan 380 miljoonaa kappaletta. Koska GTA-sarjan myynnit nousivat juuri muutamassa kuukaudessa 15 miljoonalla, on hyvin todennäköistä että GTA-pelit ohittavat pian Pokémonin kokonaismyynneissä. Ja viimeistään kehitteillä oleva GTA VI tulee varmasti nostamaan sarjan ohi Pokémonista.

Tällä hetkellä Grand Theft Auto on maailman viidenneksi tai kuudenneksi suurin pelisarja, riippuen siitä lasketaanko kaikki Mario-pelit yhdeksi sarjaksi vai ei. GTA:ta suurempiin kappalemyynteihin ovat siis yltäneet vain Mario, Tetris, Call of Duty, Super Mario ja Pokémon.

LUE MYÖS: Kehittäjä: “Grand Theft Auto VI tulee olemaan poikkeuksellinen”