UUSIMMAT

GTA: The Trilogy – Definitive Editionin tiedostot sisältävät pahamaineisen ”Hot Coffee”-seksikohtauksen

13.11.2021 19:11 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Editionin tiedostoihin on päätynyt sisältöä, jota ei ollut tarkoitus julkaista pelaajille asti. Mukana näyttäisi olevan myös pahamaineisen ”Hot Coffee”-seksikohtauksen lähdekoodi.

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition ei ole edelleenkään PC-pelaajien saatavilla, vaikka Rockstar Game Launcherin ongelmat onkin jo saatu korjattua. Rockstarin mukaan pelijulkaisuun jäi ”ylimääräisiä tiedostoja”, jotka täytyy vielä poistaa pelistä.

Pelin jo ladanneet käyttäjät ovat kuitenkin ehtineet tutustua remasteroinnin tiedostoihin, ja ne ovat VGC:n mukaan osoittautuneet todelliseksi kultakaivokseksi. Tiedostoissa näyttäisi olevan mukana muun muassa Hot Coffee -seksikohtauksen lähdekoodi.

Hot Coffee -skandaali sai alkunsa, kun GTA: San Andreasin pelikoodista löytyi pelistä poistettu seksikohtaus. Poistettu kohtaus ei ollut löydettävissä ilman sen kaivamista esiin pelitiedostoista, mutta asiasta nousi silti valtava kohu, joka maksoi Take-Twolle lopulta yli 20 miljoonaa dollaria.

Hot Coffeen lisäksi tiedostoista on löytynyt pelistä lisenssisyistä poistettuja musiikkikappaleita sekä kehittäjien kommentteja.