UUSIMMAT

GTA V saapuu PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle!

12.09.2014 15:31 | Jukka O. Kauppinen

Rockstar Games täräytti nyt uutisen, mitä fanit ovat odottaneet ja hartaasti. Mutta valitettavasti osa pettyy. GTA V:n PC-versio näet ilmestyy vasta ensi vuoden puolella, 27.1.2015.

PS4- ja Xbox One-versiot ilmestyvät aikaisemmin, 18.10.2014.

Uudet versiot tuovat mukanaan muun muassa korkeammat resoluutiot, enemmän graafista detaljia, pidemmät maisemien piirtoetäisyydet sekä runsain mitoin uutta pelillistä sisältöä. Tehtäviä, aktiviteetteja, kulkuneuvoja, aseita, eläimiä pusikoihin, enemmän liikennettä kaupunkien kaduille, uuden vauriomallinnuksen, uusitun sääsysteemin ja vaikka mitä.

Lisäksi pelissä on yli 100 uutta biisiä radioasemilla ja lisää DJ-miksauksia.

PlayStation 3- ja Xbox 360 –versioiden pelaajat voivat siirtää tallennuksensa uudelle pelikoneelle, oli se sitten PS4, Xbox One tai PC.

Katso myös: Lisää GTA V –herkkuja: upouusi traileri ”A Picket Fence and a Dog Named Skip”

Lisätietoja: http://www.rockstargames.com/V/

Lisää aiheesta

Grand Theft Auto V (PS3, Xbox 360) 

Haluatko oppia lentämään? GTA Online saa lentokoulu-päivityksen! 

LindsayLohan haastoi Rockstar Gamesin oikeuteen

Mulkaisu: Grand Theft Auto V 

Keskustelu

Ajattessa padi on kyl kätevä semmosia heiluvia laivoja aina San Andreaksesta lähtien ne autot.

Auto-Aim tietysti vähän latistaa verrattuna hiiritähtäykseen, mutta GTA IV:n tapauksessa pelasin toisen läpipeluun häpeilemättä padilla auto-aimin kanssa ja tuudittauduin sillä että samalla tavalla ne konsolipelaajatkin sitä pelasi.
GTA3 oli vielä hiiri-näppis yhdistelmällä tosi pelattava. Sen jälkeen alkoi mennä hankalaksi, kun helikopterit, moottoripyörät sun muut tuli kuvioihin. Yksi näppäinasettelu toimi kävellessä, toinen moottoripyörällä ja kolmas helikopterilla. Ja sitten oli yksittäisiä muita tehtäviä joissa kyseisiä nappeja käytettiin ihan muuhun. Huipentuma taisi olla San Andreasin tehtävä, jossa ohjailtiin radio-ohjattavaa helikopteria ja raivattiin esteitä ja vihollisia radio-ohjattavan tankin tieltä… siitä ei selvinnyt ilman näppäimistön uudelleenasettelua (ja sitten taas takaisin kun tehtävä oli suoritettu).

Kyllä tuo GTA V tulee hankittua PC:lle, mutta konsoliohjaimella aion pelata. Tähtäystä lukuunottamatta ylivoimainen. Eikä GTA:ta ole miksikään tarkkuusammunnaksi vissiin tarkoitettukaan.

@8 Itsekkin luultavasti hankin taas x360 padin pelkästään GTAV:tä varten. Sen verran keskeisessä osassa kaikki lentely ja ajelu jne. että padilla mieluisempaa pelailla. Ja lisäksi kun on kolmosesta asti tullut pelattua konsolilla noita, niin padi tuntuu muutenkin luontevammalta.

@5 GTA:ssa pad on kylläkin paljon parempi ohjaustapa kuin hiiri ja näppis.

Muistakaa, että Max Payne 3 oli todella hyvä PC-portti, joten jos tämäkin olisi ;).

Ihan satasella tuo PC-versio on optimoitu päin mäntyjä niinkuin nelonen. Tai sit Rockstar yllättää…

Jos PC-versio on yhtään sen paremmin optimoitu kuin IV, olen positiivisesti yllättynyt! Minusta masentavaa, että ohjekirjassa on xbox ohjaimen näppäimet ennen oikeaa näppäimistö/hiiri -comboa. TÄMÄ ON VÄÄRYYS!

Jos PC versio on samanlaista kurapullaa kuin GTA IV niin tulee kyllä pitkä itku.

Muropaketin uusimmat