UUSIMMAT

GTA V:een tulossa vielä lisää uuden sukupolven parannuksia, vihjaavat pelin tiedostot

05.05.2022 17:34 Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto V:stä löydettiin uusiin säteenjäljityksen ominaisuuksiin viittaavia tiedostoja.

GTA V kääntyi alkuvuodesta uuden sukupolven konsoleille kovasti ehostettuna, ja peli sisältää PS5:llä ja Xbox Series X:llä myös säteenjäljityksen. Uusi pelitiedostoista tehty löytö viittaa kuitenkin siihen, että uudistukset eivät jää tähän.

DualShockers raportoi, että pelin tiedostoista on bongattu vihjeet ”Ray Traced Ambient Occlusion” ja “Ray Traced Reflection Occlusion” -ominaisuuksille, jotka eivät peliin nykyisellään sisälly. Tämä tarkoittaa, että Rockstar Games saattaa olla tekemässä uuden sukupolven GTA-päivityksestä tulevaisuudessa vielä näyttävämmän.

Päivitys voisi linkittyä toiseen pelin tiedostoista tehtyyn havaintoon, josta uutisoimme viime viikolla: näyttää siltä, että uuden sukupolven ominaisuudet ovat tulossa GTA V:een myös PC:llä.

LUE MYÖS: GTA V saa uuden sukupolven päivityksen PC:llä – Rockstarin julkistusta odotetaan vielä

PC-päivityksestä sen paremmin kuin uusista säteenjäljityksen ominaisuuksistakaan ei ole tiedotettu virallisesti, joten kaikkeen aiheesta kerrottuun kannattaa suhtautua vielä pienellä varauksella. Olisi kuitenkin yllättävää, mikäli Rockstar ei enemmin tai myöhemmin toisi uuden sukupolven herkkuja myös PC-pelaajien ulottuville.

Uudelle sukupolvelle päivitetty GTA V on saatavilla PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

LUE MYÖS: Kokeilimme ja petyimme: PlayStation 5:lle päivitetty GTA V on selvää rahastusta Rockstar Gamesilta