Uusimmat

”GTA:n, Mr. Robotin ja Sunset Overdriven yhdistelmä” – Watch Dogs 2 sai rehellisen trailerin

23.11.2016 17:00 Tuukka Hämäläinen

Watch Dogs 2

Ubisoftin positiivisia arvioita kerännyt Watch Dogs 2 sai Smosh Gamesin rehellisen pelitrailerin.

Watch Dogs 2 on saanut runsaasti kiittäviä arvosteluja, mutta sehän ei estänyt Smosh Gamesia tekemästä pelistä rehellistä pelitraileria.

Alla olevalla videolla Ubisoftin hittipelin jatko-osaa luonnehditaan Grand Theft AutonMr. Robot -tv-sarjan (2015) ja Sunset Overdriven (2014) yhdistelmäksi, ja ihmetellään myös, mitä iloa on avoimesta pelimaailmasta, jos siinä ei käyttäydy kuin sosiopaatti.

Eilen kerroimme, että Watch Dogs 2:n myyntiluvut eivät toistaiseksi ole yltäneet lähellekään edeltäjänsä ennätyksellistä julkaisumyyntiä. Ubisoft luottaa kuitenkin positiivisten arvioiden ja pelaajapalautteen nostavan pelin myyntiä tulevina viikkoina.

Watch Dogs 2
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat