Guillermo del Toro ei aio enää yrittää pelintekemistä

16.08.2015 10:00 Juho Anttila

Kauhu- ja fantasiaelokuvilla loistava Guillermo del Toro tunnetaan miehenä, jolla on yleensä todella monta rautaa tulessa. Seurauksena tästä aika moni projekti jää myös toteutumatta. Erityisen epäonninen mies on ollut videopelien puolella. Viimeisimpänä esimerkkinä voidaan mainita Hideo Kojiman kanssa värkätty Silent Hills, joka peruttiin Kojiman ja Konamin välirikon velloessa akuuteimmillaan.

Aiemmin del Toro kertoi tahtovansa yhä työskennellä Kojiman kanssa. Nyt mies on kuitenkin todennut, ehkä osittain mustaa huumoriakin viljellen, ettei hän uskalla enää sotkea näppejään peliprojekteihin. Niillä kun on del Toron antikultaisen kosketuksen kautta tapana epäonnistua.

Ennen Silent Hills -pettymystä del Toro teki työtä muun muassa Sundown-nimisen konsolipelin parissa. The Walking Dead: Survival Instinct – ja Bloodrayne -peleistä tutun studion projekti peruttiin. Tämän jälkeen mies yritti saada kasaan Insane-nimistä selviytymiskauhupläjäystä Saint’s Row:sta tutun Volitionin kanssa. Eikä toki unohdeta, että julkaisija THQ meni myös nurin näyttävästi.

del Toro vitsaileekin, ettei hän tahdo pilata enää kenenkään muun elämää. Jos hän liittyisi uuteen peliprojektiin, seurauksena olisi todennäköisesti kolmannen maailmansodan kokoluokan katastrofi. Jatkossa ainoa tapa, jolla del Toro aikoo liittyä peliprojekteihin, on konsultointi mahdollisen pelielokuvaprojektin yhteydessä.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Hideo Kojima ja del Toro haaveilevat yhä pelintekemisestä

Guillermo del Toro vääntää veistä Silent Hills -fanien haavoissa

Guillermo del Toro vahvisti vetäytyneensä Silent Hills -projektista, pelin kohtalo mysteeri