UUSIMMAT

Guinnessin ennätystenkirja on täynnä omituisia peliennätyksiä – ja suomalaista hulluutta

04.02.2011 18:30 | Jukka O. Kauppinen

Millä pelillä on ensimmäinen virallisesti tunnustettu nimipäivä? Kuka oli se ensimmäinen onnekas, joka sai potkut töistään Farmvillen työpaikalla pelaamisen takia? Kenellä on maailman suurin Pokemon-kokoelma? Missä peliä taotaan eniten Fuck-sanaa?

Guinnessin peliennätystenkirja on täynnä kaikenlaista omituisia ennätyksiä ja aina vain kummallisemmaksi menee. Wired-lehti on poiminut teoksesta kasan omituisimpia ennätyksiä, joita voi hämmästellä lehden saitilla.

Lue juttu: Wired, 10 Guinness Gaming Records You Didn’t Know Existed

Ja jotta totuus olisi vielä taruakin ihmeellisempää, myös suomalainen supersankari UncleSamPatriot on päässyt ennätystenkirjaan pelisaavutuksillaan.

UncleSamPatriotin omin sanoin:

Suomi menestyi videopelaamisen saralla. Guinness World Records 2011 Gamer’s Edition peliennätysten kirjassa olen kolmessa kohtaa maailmanennätyksien johdosta.

Sivulla 85 on juttua Wii Sports -pelisarjasta, jonka ensimmäinen osa Wii Sports on maailman myydyin peli 63,78 miljoonalla kopiolla heinäkuuhun 2010 mennessä. Wii Sportsin jatko osa on Wii Sport Resort joka on myynyt 16.18 miljoonaa ainakin. Guinness valitsi kymmenen parasta maailman ennätystä jota näissä peleissä on tehty.

Wii Sports Resortissa tehty Sky Diving pistemääräni 241 on valittu sijalle 9. parhaista maailman ennätyksistä. Ennätys esiintyy myös kirjan loppupuolella ennätys taulukossa sivulla 199.

 

Sitten Wii Fit sarjaa jota on myyty 35.4 miljoonaa, Wii Fit Free Jogging 30 minuuttia maailmanennätykseni on valittu top 10 -ennätyksissä pelisarjassa sivulla 89 kaikista parhaimmaksi eli numero yksi. Tuloksella 16484 metriä.

 

Lisätietoja: http://gamers.guinnessworldrecords.com

Lue myös

Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360)

DT: Remedyn Petri Järvilehto siirtyi Angry Birds -leiriin

EA: Old Republic -morpille riittää puolikin miljoonaa pelaajaa, mutta miltsi olisi kiva

WoW-tuki auttaa miestä paitsi mäessä myös matikantehtävissä!

Keskustelu

”Missä peliä taotaan eniten Fuck-sanaa?”
Oikoluku, oikoluku….

Muropaketin uusimmat