Uusimmat

Guitar Hero II:een ”ennätysmäärä ladattavaa sisältöä”

15.02.2007 11:27 Miikka Lehtonen

Xbox 360:n versio suositusta Guitar Hero II -pelistä alkaa hiljalleen muodostua kannattavaksi hankinnaksi, vaikka omistaisikin jo PlayStation 2 -version. Pelin tuottajan mukaan siinä tulee nimittäin olemaan ennätysmäärä ladattavaa sisältöä.

Huhtikuun alussa Yhdysvalloissa ilmestyvän Guitar Hero II:n tiedettiin jo aiemmin sisältävän ladattavaa sisältöä Guitar Hero I:n parhaiden kappaleiden ja uusien hittien muodossa. Pelin tuottaja Ted Langen mukaan peli tulee kuitenkin tekemään ladattavan sisällön määrässä ennätyksiä ja sisältämään ”enemmän ladattavaa sisältöä kuin mikään aiempi peli”.

”Olemme vielä vaiheessa, jossa varmistamme pieniä yksityiskohtia ja haalimme lisää levitysoikeuksia, mutta voin jo nyt luvata, että kukaan ei tule pettymään”, Lange hehkutti.

IGN Australian haastattelussa ollut Lange lupasi myös, ettei Guitar Heron taival uuden sukupolven konsoleilla pääty tähän. ”Tietenkin uusi sukupolvi antaa meille mahdollisuuksia uusiin asioihin äänen ja kuvan parantuneiden mahdollisuuksien myötä. Odottakaa vain kun näette, mitä seuraava Guitar Hero sisältää!”

Lue lisää kitarointia:

Guitar Hero II:n Xbox 360 -versioon uusia kappaleita

Guitar Hero -uutispläjäys

Guitar Hero rampautti ammattiurheilijan