UUSIMMAT

Haastatko riitaa, häh? Mielipiteitä jakanut kamppailupeli on nyt saatavilla PS Storesta huomattavan hyvällä alennuksella

09.06.2021 17:01 | Muropaketin toimitus

PlayStation Storessa viikon pelitarjous kohdistuu EA Sportsin UFC 4 -peliin.

Viime elokuussa julkaistun UFC 4:n kuvaus kuuluu seuraavasti:

Muovaa legendasi EA SPORTS™ UFC® 4 -pelissä. EA SPORTS UFC 4 -pelissä ottelutyylisi, saavutuksesi ja persoonallisuutesi muovaavat ottelijaa, joksi tulet. Miten tai missä tahansa pelaatkin, EA SPORTS UFC 4 asettaa ”sinut” jokaisen ottelun keskipisteeseen.

UFC 4:n normihinta on PS Storessa 79,95 euroa. Nyt summasta on veistetty pois puolet prosenttia, eli pelin saa 39,97 eurolla. PS Storen viikon tarjous on voimassa 17.6.2020 asti.

Ennen ostopäätöstä kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan, onko UFC 4 itsellesi sopiva peli. Se on nimittäin jakanut kansan vankasti kahteen leiriin: Metacriticissä kriitikoiden antama arvosana on 78/100, mutta muut pelaajat ovat haukkuneet pelin pystyyn ja arvosana on sillä puolella vain 1,4/5.

Syksyllä uusin UFC sai aikaan kohun pelin sisältämillä mainoksilla, jotka EA kuitenkin jälkikäteen poisti. Varmuutta ei ole, mutta mainokset saattavat hyvinkin olla yksi syy pelin keräämiin haukkuihin.

LUE MYÖS: EA poisti UFC 4 -kamppailupelin sisällä näytetyt kohua ja vastustusta herättäneet mainokset

Muropaketin uusimmat