Uusimmat

Halloweenina pyydystettiin 1,3 miljardia pokémonia – Pokémon Gon tuorein salaisuus on silti löytymättä

15.11.2016 14:00 Tuukka Hämäläinen

pokemongo-halloween-001

Pelikehittäjä Niantic on paljastanut, että Pokémon Go -mobiilipelin Halloween-tapahtuman aikana pyydystettiin yli miljardi pokémonia. Yhtiön toimitusjohtaja on myös vihjaillut uudesta salaisuudesta pelissä.

Pokémon Gossa järjestettiin lokakuun lopulla viisipäiväinen Halloween-tapahtuma, jonka aikana pelaajille tarjottiin tuplatut karkkimäärät ja kartalta oli löydettävissä tavallista enemmän valittuja pokémon-lajeja. Nyt GamesRadar tietää kertoa, kuinka suosittu Halloween-tapahtuma oli.

Viisipäiväisen Halloween-tapahtuman aikana pyydystettiin GameRadarin mukaan 1,3 miljardia ”aavemaista” pokémonia. Suosituin saalis oli Ghastly, jota seurasivat Cubone ja Drowzee.

Viime viikolla Pokémon Gossa otettiin käyttöön päivä- ja viikkobonukset aktiivisille pelaajille, mutta GamesRadarin mukaan on toinenkin syy jatkaa pelin pelaamista. Nianticin toimitusjohtaja John Hanke on nimittäin paljastanut, että peliin on juuri lisätty uusi salaisuus pelaajien löydettäväksi:

– Pelissä tulee aina olemaan löytämättömiä salaisuuksia, koska me lisäämme salaisuuksia koko ajan. Juuri nyt pelissä on yksi, ja seuraamme kuinka se etenee seuraavien viikkojen aikana.

Hanke kieltäytyi paljastamasta pelisivustolle, lisättiinkö tuorein salaisuus Halloween-päivityksen mukana vai ei. Jäämme odottamaan, kuka Nianticin salaisuuden ensimmäisenä löytää.

Pokemon Go
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat