Halo 2 viivästyi alastomuuden takia?

25.05.2007 13:38 | Miikka Lehtonen

Sarjassamme outoja ilmiöitä. Kukapa olisi uskonut, että parilla viikolla lykätty Halo 2:n Vista-versio viivästyi, koska pelistä löytyi ”osittaista alastomuutta”?

Näin ainakin Microsoftin tänä aamuna antaman tiedoitteen mukaan. ”Tietoomme on tullut, että valitettavan ja hämärän virheen vuoksi Halo 2:n Vista-version ensimmäiseen painokseen on päässyt mukaan osittaista alastomuutta”, kertoi firman edustaja.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Halo 2:n piti ilmestyä näinä päivinä, mutta nyt peli on lykätty kesäkuun 8. päivään.

Tiedoite ei kerro, millaisesta nakuilusta on kyse, mutta virhe on jo korjattu. Ensimmäisen painoserän laatikot on merkitty tarroilla, jotka varoittavat sisällä piilevistä lihan turmioista. Hyvä homma, emmehän haluaisi, että osittainen ihmiskeho häiritsisi kenenkään otsalaukauksia tai räjäytyksiä.

Alunperin tiedoitteesta uutisoinut Next-Gen.biz tietää kertoa myös, että mikäli joku on saanut käsiinsä turmeltuneen kappaleen Haloa, peliin voi ladata ongelman korjaavan päivityksen pelin kotisivuilta.

Microsoft pelaa joka tapauksessa varman päälle, sillä Rockstarin niskaansa saama Hot Coffee -ryöpytys on edelleen kaikkieen tuoreessa muistissa. Kun hakkerit löysivät Grand Theft Auto: San Andreaksesta kätketyn ja koodin muuttelua vaativan seksiminipelin, peli ja firma joutuivat jopa Yhdysvaltain kongressin hampaisiin.

Keskustelu

”Alunperin tiedoitteesta uutisoinut Next-Gen.biz…”

ps. omien silmien käyttö sallittua.. :P

Televisiostahan ei ikinä tulekaan lihan turmellusta, eihän?

Muropaketin uusimmat