Uusimmat

Halo 3 legendaarisessa paketissa

07.03.2007 13:53 Miikka Lehtonen

Halo 3 tulee varmasti ilmestyessään olemaan yksi pelivuoden puhutuimmista julkaisuista. Asiaa auttaa myös se, että pelin keräilyversio toimitetaan nimensä mukaisesti legendaarisen komeassa pakkauksessa.

Master Chiefin kypärän muotoinen paketti sisältää lippaan kaltaisen pidikkeen, johon levyt tungetaan. Täysin turhaa, mutta ah niin komeaa. Halo 3 Legendary Edition -nimellä kulkevan pakkauksen saatavuudesta tai hinnoittelusta ei vielä ole sen tarkempaa tietoa, mutta halvalla paketti tuskin liikahtaa.

Halo 3 -pelin on kaavailtu tämänhetkisten suunnitelmien mukaan ilmestyvän loppuvuonna 2007, mutta huomioiden Bungien viimeaikaiset kommentit siitä, miten heidän mielestään Halo 2 julkaistiin keskeneräisenä peli voi hyvinkin vielä siirtyä.

Betatesti, johon osallistumiseen myös eDomen lukijoille tarjottiin mahdollisuus kilpailun muodossa, alkaa myöhemmin keväällä, jolloin tulemme myös palaamaan Halon tunnelmiin käpistelytestin muodossa. Siihen saakka voimme fiilistellä keräilypakkauksella, joka ainakin allekirjoittaneen mielestä pesee useimmat elokuvapaketitkin.

Lue lisää Halosta

Halo 3 -uutisia

Hyvästi, Halo-elokuva?

Frank O’Connor puhuu Halon tulevaisuudesta

Halo-pelien tarina ei rajoitu vain kirjamuotoon