Uusimmat

Halo 3:n beta alkaa 16.5. – Bungie pyytää eDomen betakisan voittajia odottamaan kärsivällisesti

11.04.2007 14:02 Jukka O. Kauppinen

Microsoft ja Bungie vahvistivat Halo 3:n betan alkamisen ajankohdan. Xbox Liven kautta jaettava betaversio pulpahtaa betaan rekisteröityneiden ja päässeiden ladattavaksi 16.5. ja betavaihe jatkuu aina 6.6. saakka.

Halo-sarjan kolmatta osaa on odotettu melkoisen kiihkeästi pelaajien keskuudessa ja kyllähän sitä odottaa mielenkiinnolla skeptikkokin. Sen verran hyvin Haloja on myyty ja niistä on kohkattu, että jännää katsoa miten kolmas osa vetoaa pelaajiin. Pelin pääosassa on tuttuun tapaan supersotilas Master Chief, joka taistelee Covenant-muukalaisrotua vastaan ihmiskuntaa puolustaakseen.

Livessä suoritettava Halo 3:n moninpelibeta on massiivinen stressitesti, jossa niin pelin kuin verkkopeliominaisuuksien toimivuutta koeajetaan laajassa mittakaavassa. Beta sisältää kolme karttaa, joilla verkkosotaa käydään keskimittaisissa ja suurissa ympäristöissä.

Betassa on mukana tuhansia ja kymmeniätuhansia pelaajia, jotka ovat joko ostaneet Crackdown-pelin tai sitten voittaneet betapaikan jossakin betakilpailussa.

Myös eDome arpoi sata betapaikkaa taannoisessa kilpailussaan. Voittajien tiedot on lähetetty Bungielle, joka pyytää kilpailuun osallistuneita olemaan kärsivällisiä – voittajiin kyllä ollaan yhteydessä hyvissä ajoin.

http://www.bungie.net/

Lue lisää eDomesta

Halo 3 legendaarisessa paketissa

Halo 3 -uutisia

Halo 3:n kampanjasta lisätietoja

Halo (PC)

Halo 2 (Xbox)

Halo-pelien tarina ei rajoitu vain pelimuotoon

Frank O’Connor puhuu Halon tulevaisuudesta

Halo Wars – naksustrategiaa myös konsoleille

Hyvästi, Halo-elokuva?

Pelihuijari haastattelussa

Halo 3...

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
En pysy pöksyissäni
0%
Kiinnostaa mutten hötkyile
0%
Katsotaan sitten lähempänä
0%
Ei kiinnosta
0%

Siirry takaisin kyselyyn

Muropaketin uusimmat