UUSIMMAT

Halo 4 Domen moninpelitestissä – miten räiske sujuu uusilta tekijöiltä?

02.10.2012 19:30 | Jukka O. Kauppinen

Halo-pelit ovat ihan syystäkin sitä kirkkainta kamaa konsolien räiskintäpelirintamalla. Kunnon jatko-osaa on kuitenkin saatu odotella tovi. Tero Lehtiniemi kävi nyt ottamassa Master Chiefistä mittää moninpeliennakon muodossa. Ja ihan toimiva pelihän sieltä tuntuisi olevan tulossa.

Aaltopohjaisen Firefight-yhteistyöpelitilan korvaa Halo 4:ssa Spartan Ops -pelitila. Monotonisen hirviöiden aalloittaisen tappamisen sijaan kyseessä on episodipohjainen moninpelikampanja, jota 343 Industries on luvannut päivittää säännöllisesti uusilla jaksoilla.

Testattu The Core –kenttä oli julkaisun yhteydessä luvatuista Spartan Ops –tehtävistä viides eli viimeinen, ja se lähetti neljän hengen Spartan –iskuryhmän hakemaan mystistä Forerunnereiden kiivaasti puolustamaa esinettä.

Matka ”Ytimen” säilytyspaikkaan on tukittu lukuisilla suojakilvillä ja väijytyksillä. Vastassa on niin vanhoja tuttuja Covenantin veijareita kuin uusia Forerunnereita, eli prometeaaneja. Uusista möröistä vastaan tuli kahdenlaisia: Promethean Knightit ja Crawlerit. Crawlerit ovat aalloittain kimppuun vyöryviä, räjähtäviä koiran tapaisia otuksia, joita testiryhmässä mukana olleet melkoisella konsensuksella kutsuivat vain koiriksi.

Lue koko juttu: Halo 4 –moninpeliennakko (Xbox 360)

Lisää aiheesta

Halo (PC)

Halo 2 (Xbox)

Halo 3 (360)

Halo 3: ODST (Xbox 360)

Halo Wars (360)

Halo: Reach (Xbox 360)

Halo: Reach moninpeliarvostelu (Xbox 360)

Halo Combat Evolved Anniversary (Xbox 360)