Uusimmat

Halo Infinite sai suurimman päivityksensä – mutta saako sekään pelaajamääriä nousuun?

08.03.2023 14:37 Muropaketin toimitus

Halo Infiniten moninpelissä käynnistyi viimein kolmas kausi, joka tuo peliin uusia karttoja ja uuden aseen.

Viime vuodesta piti tulla Halo-pelisarjalle suuri vuosi, mutta toisin kävi. Ensin tuoreen Halo Infiniten moninpeli tuotti monille pettymyksen ja menetti nopeasti pelaajia, ja sitten vielä Halo-tv-sarjakin oli lattea kokemus.

Nyt Halo Infinitessä on viimein (lykkäysten jälkeen) käynnistynyt kolmas pelikausi, joka toi mukanaan pelin tähän mennessä suurimman päivityksen. Kuten Polygon uutisoi aiemmin, uusi kausi toi uusia karttoja sekä Big Team Battleen että Arena-peleihin, ja esimerkiksi uuden pelimoodin, uuden Bandit-aseen, Schroud Screen -varusteen sekä tietysti 100-tasoisen Battle Passiin. Alta näet tiivistelmän päivityksen sisällöstä sekä kolmannen kauden trailerin.

Suuri kysymys on tietysti, saako uusi päivitys pelaajia palaamaan Halo Infiniten pariin. Steam Chartsin luvuissa kauden alku on tuonut pienen hypähdyksen pelaajamääriin, mutta ei vielä mitään suuren suurta hyppyä. Edellisen vuorokauden parhaalla hetkellä pelillä oli linjoilla vajaat 13 000 PC-pelaajaa samaan aikaan, mikä ei ole kovin suuri määrä AAA-pelille, joka on juuri saanut uuden päivityksen.

Vertailun vuoksi esimerkiksi Call of Duty: Modern Warfare 2:n PC-pelaajamäärät ovat pyörineet vajaassa 100 tuhannessa samanaikaisessa pelaajassa, ja äskettäin laajennuksen saaneen Destiny 2:n puolestaan 100-200 tuhannen välillä. Halo Infiniten pelaajamäärät eivät siis suorastaan päätä huimaa.

Jää nähtäväksi, kuinka Halo Infiniten pelaajamäärät kehittyvät ja miltä koko pelisarjan tulevaisuus näyttääkään. Nyt joka tapauksessa Halo-pelaajille on tarjolla enemmän sisältöä kuin koskaan aiemmin.

Muropaketin uusimmat