Halo-tuottaja sarjan seksikohtauksesta: ”Emme tienneet, mitä ajatella”

23.05.2022 14:39 Muropaketin toimitus

Halo-sarjan eräässä jaksossa nähtiin kohtaus, jossa päähenkilö Master Chief harrastaa seksiä.

Halo-peleihin pohjautuvan sarjan ensimmäinen tuotantokausi on pian päättymässä, kun sen viimeinen osa julkaistaan. Sarjassa nähtiin jakso, jossa päähenkilö Master Chief harrasti seksiä erään vakoojan kanssa. Toimintaa seurasi vierestä toinen sarjan päähenkilöstä, eli Cortana. Halo-sarjan tuottaja kertoi, että kohtauksesta käytiin vilkasta keskustelua, ennen kuin se päätettiin kuvata. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

Kohtausta ei otettu hyvin vastaan, sillä sen ei koettu sopivan Halo-maailmaan eikä varsinkaan sellaiseksi, jota Master Chief saattaisi tehdä. Sarjassa näytettiin aiemmassa jaksossa, kuinka Master Chief otti kuuluisan kypärän päästään, joka sekin aiheutti pelien ystävissä negatiivisia tuntemuksia.

“Seksikohtauksesta keskusteltiin todella paljon, ja päätöksen tekeminen oli hyvin raskasta. Kuulimme monia erilaisia näkemyksiä ja mielipiteitä, mutta mielestäni tarkoitus oli saada yleisö ymmärtämään, miten tärkeää Master Chiefille oli saada ihmiskontakti. Päätös kohtauksen tekemisestä oli ristiriitainen, mutta se ei ole aina huono asia”, kertoi Halo-tuottaja Kiki Wolfkill.

Halo-sarjasta on luvassa toinen tuotantokausi, mutta ei ole vielä selvää, milloin sen tuottaminen käynnistyy.