UUSIMMAT

Haluaisitko pelata Call of Dutyä satasen lelupyssyllä?

09.10.2012 16:30 | Miikka Lehtonen

Jokaisella on varmasti mielipiteensä Call of Duty -peleistä, mutta tässä on jokaiselle pohdittavaa: muuttuvatko pelit paremmiksi, jos niitä pelaa muovisen leikkipyssyn kanssa? Entä jo se leikkipyssy maksaa lähemmäs satasen? Itse epäilen, mutta yksi mies uskoo.

Tulipa tällainenkin ihme foorumeilla vastaan, joten toki asiasta nyt pitää kertoa yleisen tiedonvälityksen ja komedian nimissä. Delta Six -muovipyssy ei ole mikä tahansa leikkiase, vaan ”vakavasti otettava peliohjain”, kuten sen kehittäjä itse sanoo. Akselerometrien, eli kiihtyvyysmittarien, avulla ohjain pystyy arvioimaan, mihin pelaaja aseellaan osoittaa ja sitten kiskotaan liipaisimesta aseen päristessä ja täristessä kädessä. Jos haluaa olla todellinen megapro, aseen voi myös ladata kiskomalla lipasta irti ja tunkemalla sitä takaisin sisään. Ja jos tämä ei vielä riitä, sen voi myös konfiguroida tarkkuuskivääriksi.

Oheisessa videossa ei ainakaan mainita tai näytetä minkäänlaista Wiimote-tyylistä television luo asetettavaa sensoria, jolla ase pystyisi järkevästi kalibroimaan itseään lennosta, joten veikkaan että toimiessaankin se vaatii aika tiheään kalibrointia. Mutta kyllä se kuulemma toimii. Ainakin kehittäjän itsensä mukaan. Hän kun väittää, että Delta Six -pyssyllä pieksee padia käyttävät pelurit vaikka unissaan. Ja mitä syytä hänellä olisi valehdella?

 

Delta Six napsahtaa kauppojen hyllylle syksyn mittaan edukkaaseen 89 taalan hintaan. Jos vehje joskus tulee Eurooppaan, hinta liikkunee jo satasen paremmalla puolella. Tiukka hinta näinkin elintärkeästä vehkeestä.

Lue myös

Pelaaja-lehti täytti 10 vuotta – uudistuneessa lehdessä taas mukana PC-pelit

The Walking Dead jatkuu jo tänään

Mitkä ovat Microsoftin suunnitelmat MS-pisteille?

Allahia loukattiin Modern Warfare II:n vessassa

Keskustelu

Modern Warfare 3:a en ainakaan ole pystynyt enää vähään aikaan pelaamaan kuin ihan aamupäivästä jonkin aikaa. Syynä on massiivinen huijareiden määrä, kiitos näiden kuukausimaksullisten xiit-sivustojen joiden suosio on räjähtänyt käsiin. MW3:ssa kun ei ole dedicated servuja eikä täten moderaatiota, on ground warien ja nyttemmin jopa perus team defenderien ja kill confirmedienkin seassa lähes aina 1-2 keppostelijaa, joiden tekemiset paistavat läpi kuin pässin munat kuutamolla, mutta joille ei voi tehdä kerta kaikkiaan muuta kuin jättää pelin ja toivoa että seuraava lobby ei iske samaa porukkaa tulille.

P2P-pelaamisen suurin haitta on siis selkeästi moderaation puute. 2000-luvun alussa CS:ssä oli samanlainen villilänsi-meininki, mutta ahkerien moderoijien ansiosta ne saatiin sentään potkittua ja bännittyä suurimmaksi osaksi pois palvelimelta pelejä pilaamasta.

Ostan heti kun saapuu markkinoille, lisätoiveenä saisi toimia myös muilla ammuskelupeleillä. Kyllähän tämä selvästi immersiota lisää. :)

Hm.. kelvollisen hiiren ja näppiksen saapi viidelläkympillä ja luulen niillä pieksevän tätä ihmettä 6-0.

Mielummin perus ohjaimella pelaan… CoD menee parin kavereiden kanssa kun haluaa vain rentoa DM:ää.

”haluaisitko pelata call of d…” EN.

Ja mieluummin pelaisin vaikka world of tanksia pesukoneessa kuin räiskintäpeliä naurettavalla kivääriohjaimella.

Muropaketin uusimmat