UUSIMMAT

Haluatko Battlefield 3:n ilmaiseksi? Nyt sitä olisi jaossa!

29.05.2014 10:30 | Muropaketin toimitus

Originin talo tarjoaa -henkinen ilmaispelikampanja saa jatkoa. Viimeksi EA jakeli Origin-käyttäjille ilmaiseksi Dead Spacea, nyt jaossa on Plants vs Zombiesin ohella erinomainen Battlefield 3.

EA yrittää rummutella käyttäjiä Origin-palveluunsa tarjoamalla ilmaisia pelejä kaikille halukkaille. Pelit ovat ehkä pari vuotta vanhoja, mutta toistaiseksi pahuksen hyviä. Dead Space on edelleen erinomainen kauhupeli, Plants vs Zombies miljoonia myynyt kasuaalikiva ja Battlefield 3 taas yksi viime vuosien parhaista moninpeliräiskinnöistä.

Pelien hankinta on helppoa: kirjaudu Originiin, klikkaa banneria ja nappaa pelit tilillesi. EA lupaa että ne ovat sen jälkeen ikuisesti sinun ilman mitään velvoitteita tai kätkettyjä jäyniä.

Lisää aiheesta

Battlefield 3 (PC, PS3, Xbox 360) 

Plants vs. Zombies (Mac, PC)

Keskustelu

Toimii! Eli peli on oma sen jälkeen. Tämä ei ole nyt mikään kokeile jonkin aikaa versio. Ihan kivaahan näitä on saada mutta huomasin kyllä huijjareiden määrän kasvun servulla myös kasvaneen samassa suhteessa. Aika villiä oli meinkin avoimilla servuilla.

Ainakin itellä on Dead Space ja Plants vs Zombies pysyny tilillä vaikka en muuta kun ”hankkinu” ne tilille, ilman että oisin asentanu niitä.

Toimiikohan jos olen vain ”hankkinut” pelin mutta lataan huomenna? Kiitosta

Muropaketin uusimmat