Uusimmat

Haluatko Diablo III:n ilmaiseksi? Tilaa World of Warcraft vuodeksi

21.10.2011 21:26 Miikka Lehtonen

Blizzardin vuotuinen Blizzcon-tapahtuma pyörii parhaillaan Anaheimissa, Kaliforniassa. Blizu-kiho Michael Morhaime avasi juuri tapahtuman omalla avajaispuheellaan ja paljasti muun muassa Diablo III:n keräilyversion ja sen sisällöt. Ne linkin jälkeen. Samalla mies paljasti myös, että kaikki WoWille omistautuneet saavat Diablonsa ilmaiseksi.

Morhaime julkisti tilaisuudessa WoW Annual Pass -tilausmetodin, jossa pelaaja sitoutuu vuodeksi pelaamaan World of Warcraftia. Tilauksen saa maksaa kuukausi kerrallaan kuten normaalistikin, mutta vuodeksi mukaan lupautuneet saavat pinon herkkuja. World of Warcraftin puolella tarjolla on Tyrael-arkkienkelin oma hevonen, sekä taattu pääsy seuraavan lisälevyn betaan. Mutta vielä merkittävämmin kaikki saavat Diablo III:n ilmaiseksi.

Morhaime korosti, että kyseessä ei ole mikään kämäinen demo tai kevytversio, vaan pelin täydellinen digitaaliversio. Ihan kiva diili. Samaan syssyyn voimme myös rivien välistä lukea, että World of Warcraftin seuraavan lisälevyn beta aukeaa seuraavan vuoden aikana. No, aika varmaahan se oli, mutta nyt oikeasti varmaa. WoW Annual Pass on kuulemma tilattavissa vaikka saman tien, joten ei kun matkaan.

Ja tässä se keräilyversio.

Julkaisupäivästä ei valitettavasti vielä puhuttu.

Lue myös

Battlefield 3 on MuroBBS:n hypetetyin ja odotetuin uusi peli

Star Wars: The Old Republic – ensikosketus BioWaren megamorppiin

Uncharted 3 on nykypelien suurinta seikkailua

Videojysäys: Assassin’s Creed Universe, Dark Souls, Ace Combat, Batman Arkham City