UUSIMMAT

Haluatko Dragon Age II -bonuksia? Hyppää Facebookiin!

04.11.2010 11:45 Miikka Lehtonen

Jos odottelet innokkaasti Dragon Age II:ta ja haluat pokata peliin kaikki mahdolliset edut, nyt kannattaa viimeistään suunnata kohti Facebookia. EA ja Bioware ovat nimittäin ilmoittaneet, että Dragon Age 2 -pippalot paukahtavat käyntiin siellä ilmaisen ja yksinkertaisen Facebook-pelin myötä.

Ideahan sinänsä ei ole uusi. Jo Dragon Agea ennakoitiin Flash-pelillä, jota pelaamalla pystyi pokkaamaan Dragon Age -hahmolleen esineitä ja muita bonushyödykkeitä. Se oli kuitenkin sitä viatonta aikaa, ennen kuin muutamat paskiaiset tekivät Facebook-peleillään miljoonia ja vakuuttivat koko pelimaailman siitä, että hölmöt ”värvää 50 kaveriasi ja spämmää heidän sivuilleen mainoksia” -pelit olivat tie tulevaisuuteen.

Ja näillä sitten mennään. Dragon Age: Legends on ”yksinkertainen peli, joka painottaa taktiikoita ja sosiaalista kanssakäymistä”, kertoo EA:n tuore tiedote. Molempien firmojen edustajat ovat toki innoissaan tästä ristibrändäyksen riemuvoitosta. Kuulemma peliä tullaan tukemaan laajalti uuden sisällön myötä ja toki ehkä tärkeimpänä sitä pelaamalla saa Dragon Age II -hahmolleen ties minkälaisia bonuksia.

Pelin kehitystiimin vetäjä uskoo, että Dragon Age: Legends tulee olemaan seuranamme vielä pitkään, mutta noinkohan on? Löytääköhän peli oman paikkansa vai putoaako se siihen railoon, jonka yhdellä laidalla ovat Facebook-pelejä vierastavat ja toisella laidalla olevat jo pelaavat napa täristen omia suosikkipelejään?

Lue myös

Ensikosketuksessa Dead Nation – jo toisen kerran

Katso, kuinka pelitoimittaja menettää mielenterveytensä

Arvostelussa Super Meat Boy – kimpale lihaa, gallona tuskanhikeä

Onko APB pelastettu? Palaako se jo ennen joulua?