UUSIMMAT

Haluatko FTL-Legoja? Eikun äänestämään!

13.02.2013 16:30 | Miikka Lehtonen

Indiehelmi FTL valloitti viime vuonna pelialan aika täydellisesti myyden hillittömän hyvin ja pokaten plakkariinsa melkoisen kasan palkintojakin. Nyt on seuraavan aluevaltauksen vuoro, nimittäin Legojen. Mutta se vaatii vähän yleisönkin tukea.

Legon Cuusoo-palvelu on aika mielenkiintoinen. Siellä kuka tahansa saa ehdottaa haluamiaan Lego-settejä. Tämän jälkeen yleisö saa antaa tukensa projektille ja jos ääniä tulee kasaan tarpeeksi, proggis siirtyy Legon hyväksyttäväksi. Jos mitään ongelmia ei ilmene (”Ron Jeremyn pornosetti” -paketti tuskin pääsisi seulasta läpi), Legot päätyvät myyntiin.

Tuorein yrittäjä on FTL. Projektin aloittanut fani on suunnitellut komeita Lego-versioita pelin aluksista ja roduista ja nyt ainoana haasteena onkin enää kerätä projektille sen kaipaamat 10 000 ääntä. Tähtäimessä olisi maaliskuun 4. päivän takaraja, mutta matkaa piisaa vielä. Toistaiseksi projektilla kun on vain reilut 1000 ääntä. Toisaalta eilen niitä ei ollut kuin sata, joten vauhti kiihtyy aika tahdilla!

Tsekkaa toki ja jos moinen kiinnostaa, äänestä.

Lisätietoja: Lego Cuusoo

Lisää aiheesta

FTL: Faster Than Light (Linux, Mac, PC)

Vuoden 2012 paras indiepeli: FTL: Faster Then Light