UUSIMMAT

Haluatko pelata legendaarista TIE Fighteria? Nyt? Selaimessasi?

31.05.2012 14:00 Miikka Lehtonen

Voi että miten minä rakastan pöytälaatikkokoodareita, joilla riittää energiaa ja intoa viritellä kaikenlaista riemukasta! Tällä kertaa nämä koodaussankarit ovat kehitelleet keinon, jolla DOSBox pyörähtää natiivisti Google Chromessa ja tietenkin tätä teknologiaa käytetään heti TIE Fighter -pelin pelailuun.

Jos joku on häpeällisen nuori eikä enää muista peliä, TIE Fighter oli 90-luvulla julkaistu jatko-osa LucasFilm Gamesin legendaariselle X-Wing-lentosimulle. TIE Fighter oli vähintään yhtä legendaarinen ja aivan hillittömän hyvä. Sarjassa ehdittiin tehtailla vielä pari muutakin peliä ennen kuin LucasFilm Games muuttui LucasArts Gamesiksi ja unohti kaikki ne periaatteet, joiden varalla firma oli nimensä luonut.

Mutta onneksi meidän ei tarvitse pelailla surkeita prequel-pelejä, kiitos emulaattorien ihmeiden. Ja jos selaimesi sattuu olemaan Googlen Chrome — ja jos ei, miksei? — emulaatio onnistuu kivasti suoraan selaimessa. NaClBox, eli Native Client Box, on suoraan Chromessa ajettava versio DOSBoxista, joka tässä tapauksessa sisältää TIE Fighterin demoversion. Ota siis toki tyypit! Saitilta löytyy muutakin pelattavaa, jos TIE Fighter ei kiinnosta. Mutta jos ei kiinnosta, niin häpeä.

Lähde: NaClBox

Lue myös

WoW-antisankari Leeroy Jenkins päätyi lyhytelokuvan tähdeksi

Ghost Recon: Future Soldier (PC, PS3, Xbox 360)

Kauhua kaksivuotiaan silmin – tuore näkökulma survival horroriin

BBC mokasi: YK-logon tilalla Halo