UUSIMMAT

Haluatko spoilata Steamin kesäalen pelipaketit? Klikkaa ja kauhistu! (Päivitetty: vuoden vanhaa tietoa)

04.07.2013 13:00 | Miikka Lehtonen

Steamin kesäale tulee kuin höyryjuna. Eilen Team Fortress 2:n päivitys paljasti, että tulossa on. Nyt datalouhijat ovat onnistuneet penkomaan käsiinsä Steamin eri päivien alepaketit ja muut hienoudet. Jos haluat yllättyä alen myötä, älä lue enempää!

Päivitys 13:15: Softpedia on päivittänyt omaa uutistaan todetakseen, että kyseessä ovat ”ilmeisesti” viime vuoden pelipaketit, kuten selvästi onkin: sittemmin juttuun ilmestynyt lähde viittaa todellakin vuoden vanhaan postaukseen.Koska oma uutisemme oli ajastettu jo aamupäivällä, huomasimme asian liian myöhään.

Astetta heikompi juttu siis kaikkien kannalta, mutta jätämme alkuperäisen uutisen linjoille muistutuksena ihmisen erehtyväisyydestä ja kaiken katoavaisuudesta.

Softpedian iloiset veikot ovat onkineet käsiinsä Steamin kesäalen sisältöä ja löytäneet myynnin aikana alennuksessa olevat suuremmat pelipaketit, sekä päivittäin vaihtuvat indiepaketit. Listojen mukaan kesäale kestää 11 päivää, joskin toki perinteiseen tyyliin välissä on pari ”best of” -henkistä päivää, eli kestoa lienee ne normaalit pari viikkoa.

Tässä indiet:

Day 1: Anomaly Warzone Earth, The Baconing, Cave Story+, EDGE, Lone Survivor.
Day 2: Botanicula, E.Y.E, Oil Rush, Splice, Universe Sandbox,
Day 3: Bit Trip Beat, Braid, Bunch of Heroes, Insanely Twisted Shadow Planet, Runespell Overture,
Day 4: A Valley Without Wind, Atom Zombie Smasher, Blocks that Matter, Sanctum, Superbrothers: Sword & Sworcery EP,
Day 5: Audio Surf, Gemini Rue, Greed Corp, Tiny Bang Story, Ys: The Oath in Felghana
Day 6: Awesome, Defcon, Space Chem, Ticket to Ride, Trauma
Day 7: Avadon, Dungeons of Dredmor, Qube, Vessel, Zombie Driver
Day 8: Demolition Inc, Hoard, Sol Exodus, Swords and Soldiers HD, Wings of Prey,
Day 9: Capsized, Jamestown, Revenge of the Titans, VVVVVV, Zeno Clash
Day 10: All Zombies Must Die, Beat Hazard, Bit trip Runner, Eufloria, Machinarium
Day 11: Hydrophobia, Orion: Dino Beatdown, Star Ruler, Waveform, World of Goo

Kivaa kamaa, joskin indiemiehenä minulla toki on suuri osa peleistä. Ja tässä tulee jälleen se Steamin perinteinen totuus: älä osta yhtään mitään jos se ei ole reippaassa alennusmyynnissä tai itket, kun se pari päivää myöhemmin kuitenkin on.

Muista pelipaketeista kiinnostuneet saavat klikata alempana olevaa linkkiä. Mutta koska se ale pyörähtääkään käyntiin? Todennäköisesti hyvinkin pian. Team Fortress 2 sai eilisen päivityksensä myötä kesäaleen liittyviä avaimia ja koska Team Fortress 2 päivittyy usein, ale todennäköisesti alkaa ihan näinä päivinä. Ehkä jo tänä iltana?

Lähde: Softpedia

Keskustelu

@8
Totta, joka tarjouksissa pyörii ne samat nimet sekä isojen että pienten pelien puolelta. Silloin muutama vuosi sitten oli mukava kun möivät niitä indiepaketteja joissa tuli mukana pikkupelejä joita ei muuten ole hirveästi mainostettu.

6.
”eDome – aina vuoden myöhässä”

JOs tässä sitä kuuluisaa pilkkua aletaan hinkkaamaan, niin kyllähän tässä ihan joku muu on myöhässä, eDome on kuitenkin kuopattu jo hyvän aikaa sitten.

Unohtui mainita, että älkää nyt tulkitko tätä minään valituksena. Itellä palaa aina enemmän rahaa noihin aleihin kuin soisi ja on hieno homma, että näitä on. Eikä tietysti voi olettaa, että sieltä tulee kaikki mitä ite haluaa -75% alennuksella tarjottimella tuotuna naaman eteen joka kerta. Toisinaan vaan sattuu niitä päiviä kun tarkastelee onko ostettavaa ja siellä on samoja pelejä mitä sai katsella muutama päivä sitten tarjouksessa. Mutta tuleepa tämäkin tarjous katsastettua, muutama peli mielessä mitkä koitan tuolta bongata.

Noh, eiköhän siellä oo kuitenkin loppujen lopuksi samat pelit alennuksessa päivästä toiseen. Ainakin viimeksi hiukan ”petyin” kun koko ajan kierrätettiin samoja pelejä eikä osunut mitään oikeasti kiinnostavaa tähtäimeen. Kyllähän sieltä silti tuli pari peliä halvalla ostettua. Yhtenä vuonna kesäalesta lähti kuitenkin kunnon potti meikäläisen matkaan. Parhaat tarjoukset taitaa kuitenkin löytää itse kaivelemalla eikä etusivulta missä pyöritellää niitä samoja hittipelejä -50% alennuksilla.

@ Pherse + Mr. Crow

Menkää vittuun sitte siitä inisemästä! :)

Heh. Siitä tuli päivän naurut.
Toivottavasti tämän vuoden on parempi.

Juu, tämän huomasimme itsekin ja päivitimme uutisen vastaamaan asioiden todellista tilaa, valitettavasti turhan myöhään. Koska emme peittele tai kätke töppejämme, uutinen jää linjoille muistutuksena ihmisten erehtyväisyydestä.

Alkuperäisen lähteen lähdepostaus Redditissä on 12 kuukautta vanha. Eli viime vuoden kesäalesta on kyse…

Tarkkuutta tarkkuutta.

Muropaketin uusimmat