Haluatko spoilata Steamin kesäalen pelipaketit? Klikkaa ja kauhistu! (Päivitetty: vuoden vanhaa tietoa)

04.07.2013 13:00 | Miikka Lehtonen

Steamin kesäale tulee kuin höyryjuna. Eilen Team Fortress 2:n päivitys paljasti, että tulossa on. Nyt datalouhijat ovat onnistuneet penkomaan käsiinsä Steamin eri päivien alepaketit ja muut hienoudet. Jos haluat yllättyä alen myötä, älä lue enempää!

Päivitys 13:15: Softpedia on päivittänyt omaa uutistaan todetakseen, että kyseessä ovat ”ilmeisesti” viime vuoden pelipaketit, kuten selvästi onkin: sittemmin juttuun ilmestynyt lähde viittaa todellakin vuoden vanhaan postaukseen.Koska oma uutisemme oli ajastettu jo aamupäivällä, huomasimme asian liian myöhään.

Astetta heikompi juttu siis kaikkien kannalta, mutta jätämme alkuperäisen uutisen linjoille muistutuksena ihmisen erehtyväisyydestä ja kaiken katoavaisuudesta.

Softpedian iloiset veikot ovat onkineet käsiinsä Steamin kesäalen sisältöä ja löytäneet myynnin aikana alennuksessa olevat suuremmat pelipaketit, sekä päivittäin vaihtuvat indiepaketit. Listojen mukaan kesäale kestää 11 päivää, joskin toki perinteiseen tyyliin välissä on pari ”best of” -henkistä päivää, eli kestoa lienee ne normaalit pari viikkoa.

Tässä indiet:

Day 1: Anomaly Warzone Earth, The Baconing, Cave Story+, EDGE, Lone Survivor.
Day 2: Botanicula, E.Y.E, Oil Rush, Splice, Universe Sandbox,
Day 3: Bit Trip Beat, Braid, Bunch of Heroes, Insanely Twisted Shadow Planet, Runespell Overture,
Day 4: A Valley Without Wind, Atom Zombie Smasher, Blocks that Matter, Sanctum, Superbrothers: Sword & Sworcery EP,
Day 5: Audio Surf, Gemini Rue, Greed Corp, Tiny Bang Story, Ys: The Oath in Felghana
Day 6: Awesome, Defcon, Space Chem, Ticket to Ride, Trauma
Day 7: Avadon, Dungeons of Dredmor, Qube, Vessel, Zombie Driver
Day 8: Demolition Inc, Hoard, Sol Exodus, Swords and Soldiers HD, Wings of Prey,
Day 9: Capsized, Jamestown, Revenge of the Titans, VVVVVV, Zeno Clash
Day 10: All Zombies Must Die, Beat Hazard, Bit trip Runner, Eufloria, Machinarium
Day 11: Hydrophobia, Orion: Dino Beatdown, Star Ruler, Waveform, World of Goo

Kivaa kamaa, joskin indiemiehenä minulla toki on suuri osa peleistä. Ja tässä tulee jälleen se Steamin perinteinen totuus: älä osta yhtään mitään jos se ei ole reippaassa alennusmyynnissä tai itket, kun se pari päivää myöhemmin kuitenkin on.

Muista pelipaketeista kiinnostuneet saavat klikata alempana olevaa linkkiä. Mutta koska se ale pyörähtääkään käyntiin? Todennäköisesti hyvinkin pian. Team Fortress 2 sai eilisen päivityksensä myötä kesäaleen liittyviä avaimia ja koska Team Fortress 2 päivittyy usein, ale todennäköisesti alkaa ihan näinä päivinä. Ehkä jo tänä iltana?

Lähde: Softpedia