UUSIMMAT

Haluatko Torchlight II:n soundtrackin ilmaiseksi? Kyllä haluat!

19.09.2012 11:30 | Miikka Lehtonen

Torclight II on laadukas peli, jonka kenties paras yksittäinen osa-alue on sen soundtrack. Sen kautta vanhat kunnon Diablo-vibat puskevat päälle niin vauhdilla, että meinaa tulla tippa linssiin. Nyt linssiään voi kostuttaa ilman peliä, sillä Runic Games on julkaissut soundtrackin ilmaiseksi.

Tiistai-illan parhaat uutiset tulivat Runic Gamesilta, joka on todellakin koostanut Torchlight II:n soundtrackista ilmaisen CD-tasoisen version, jonka voi napata halutessaan firman saitilta. 28 kappaleen mittaiselta levyltä löytyy tunnelmia laidasta laitaan ja sen avulla kelpaa fiilistellä ja odotella Torchlight II:n ilmestymistä.

Torchlight II ilmestyy jo perjantaina, mutta on tällä hetkellä arvostelussa ja vaitiolovelvollisuuden mukaan saan kommentoida lyhyesti pelikokemustani, mutta en antaa arvostelumaisia kommentteja. Niinpä totean vain, että olen kuin huomaamatta pelannut Torchlight II:ta kuusi tuntia viikolla, jolloin lautasellani on ollut myös muun muassa Borderlands 2. Tulkitkaa, miten haluatte.

Mutta imuroikaa tulkitessanne soundtrack!

Linkki: Torchlight II:n sivusto

Lue myös

Domen arvostelussa Borderlands 2: suurempi, hauskempi, parempi!

Lone Survivorin luojan seuraava peli – Zelda meets Demon’s Souls?

Voiko räikeämpää kopiota ollakaan?