Uusimmat

Jos olet aina halunnut pyörittää tavernaa fantasiamaailmassa, tämä peli on sinulle

26.11.2016 11:00 Tuukka Hämäläinen

tavernkeeper-001

Indie-peli Game Dev Tycoonin kehittäjät ovat julkistaneet uuden peliprojektinsa. Kehitteillä oleva Tavern Keeper päästää pelaajat pyörittämään omaa juottolaansa fantasiamaailmassa.

Jos olet Skyrimissa ja muissa fantasiaroolipeleissä ihaillut aina majatalonpitäjiä ja halunnut itsekin kokeilla siipiäsi juottolan isäntänä, tulee Tavern Keeper vastaamaan rukouksiisi. Kehitteillä olevassa pelissä voit nimittäin rakentaa oman fantasiatavernasi.

Tavern Keeperin takaa löytyy Greenheart Games, joka julkaisi muutama vuosi sitten huomiota herättäneen Game Dev Tycoonin (2012). Studion tuoreessa simulaattorissa ei kuitenkaan kehitetä pelejä vaan juotetaan örkkejä humalaan.

Tavern Keeperin virallisen sivuston mukaan pelaajan tehtävänä on muun muassa palkata työvoimaa ja pitää työntekijät tyytyväisenä, palvella eksentrisiä hahmoja ihmisistä örkkeihin ja luoda kuppilalleen mainetta ruoan, juoman ja viihteen tarjoajana. Jos onnistuu pitämään tavernansa pystyssä, voi liiketoimintaansa myös laajentaa ja tarjoilla yhä eksoottisempia ruokia.

Valitettavasti hauskalta kuulostava peli on vasta sisäisessä alfa-vaiheessa, eikä se kehittäjien mukaan tule beta-testaukseen ennen vuotta 2018. Tavern Keeperin julkaisuajankohta on siis täysin hämärän peitossa.

Game Dev Tycoon sai ilmestyessään ristiriitaisia arvioita, mutta peli muistetaan nerokkaasta tavastaan näpäyttää warettajia.

Game Dev Tycoon
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat