Uusimmat

Harmonix myytiin Harmonixille

27.12.2010 11:00 Miikka Lehtonen

Netissä kohistiin parin viikon ajan urakalla kun kävi ilmi, että Viacom Games halusi eroon alkuperäisen Guitar Heron ja Rock Bandit tehneestä Harmonixista. Ostajaa etsittäessä moni toivoi, että Harmonix päätyisi hyvään kotiin, eikä esimerkiksi Activisionin Moolokin kitaan. Näin ei käynyt, sillä Harmonixin uusi omistaja on Harmonix. Eikun siis häh?

Niinhän siinä todellakin kävi. Virallisesti Harmonixin uusi omistaja on geneerinen holding-yritys, joka erikoistuu juuri tällaisiin välityskauppoihin, mutta ostaja on jo ilmoittanut, että pystyyn ollaan pistämässä Harmonix Holdings -yritystä, joka antaa Harmonixin hallinnan takaisin Harmonixille.

Vaikka taustalta löytyykin rahoittajia, Harmonix on käytännössä ja kaikilla merkittävillä tavoilla taas itsenäinen firma. Ja sekös heille sopii! Harmonixin John Drake hehkuttaa.

”Olemme innoissamme voidessamme palata takaisin juurillemme itsenäisenä ja yksityisesti omistettuna studiona. Mutta mitä tämä tarkoittaa teille? DLC tulee jatkamaan marssiaan, tulemme tukemaan yhä entisiä pelejämme ja työskentelemme ahkerasti vielä julkistamattomien pelien parissa, joista tulette varmasti olemaan innoissanne.”

Onnea Harmonixille!

Lähde: Giant Bomb

Lisää aiheesta

Rock Bandin kehitystiimi pistettiin myyntiin

EA ei mieli musapelifirma Harmonixia

Lue myös

Domessa tapahtuu väliviikollakin kaikenlaista!

Äänestä: Valitse vuoden 2010 parhaat pelit

Vuoden 2010 epäonnistujat -äänestys