Uusimmat

Haukuttu Diablo Immortal teki kyseenalaisen ennätyksen

14.06.2022 15:10 Muropaketin toimitus

Mikromaksuista kritisoitu mobiilipeli vajosi Metacriticin pisteissä aivan pohjamutiin.

Pari viikkoa sitten ilmestynyt Diablo Immortal on kriitikoiden mukaan periaatteessa toimiva peli, mutta pelaajien mukaan se on pilattu mikromaksuilla ja rahastuksella. Jo viime viikolla kerroimme pelin joutuneen tämän vuoksi arviopommituksen kohteeksi Metacriticissä, ja nyt se on tehnyt sivustolle häpeällisen ennätyksen.

Kuten Kotaku kertoo, Diablo Immortalilla on nyt koko Metacriticin pelipuolen alin käyttäjäkeskiarvo. Pelin PC-version keskiarvo on musertavat 0,2 pistettä, mikä perustuu yli 2700 arvosteluun. Pelin iOS-version keskiarvo on 0,5, eli ei mikään korkea sekään.

Vertailun vuoksi Diablo Immortalia ylemmäs ovat sijoittuneet muun muassa jenkkifutispelit Madden NFL 21 ja 22, Warcraft III: Reforged ja pelaajien vihat niskaansa saanut pelikokoelma Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Näilläkin on siis korkeampi käyttäjäkeskiarvo kuin uudella Diablolla.

Ei mikään ihme, että Blizzard on jo ehtinyt vakuuttelemaan, ettei tuleva Diablo IV tule olemaan samanlainen kuin ilmaispelattava mobiilipeli.

LUE MYÖS: Kehittäjät vakuuttavat: Diablo 4 ei tee samaa virhettä kuin Diablo Immortal