UUSIMMAT

Hearthstone laajenee taas uuden seikkailun myötä

29.07.2016 14:00 | Miikka Lehtonen

Blizzardin Hearthstone laajenee taas. Edellinen lisäosa pisti pelaajat painimaan muinaisten kauhujen kanssa, mutta nyt on taas aika seikkailla. Seikkailun tapahtumapaikkana on eräs WoWin klassisimmista raideista.

”One Night in Karazhan” kertoo nimenä jo paljon lisäosan sisällöstä, ainakin World of Warcraftinsa pelanneille. Karazhan on muinainen velhojen tyyssija, jossa asusti viimeksi pelin tarinalle hyvin tärkeä velho Medivh. World of Warcraftissa Karazhan on rakastettu raid-instanssi, jossa pelaajat pääsivät ottamaan osaa yliluonnollisiin teatterinäytöksiin, taistelemaan kummitusritareita vastaan, pelaamaan elävillä nappuloilla shakkia ja ties mitä muuta. Hauskaa ja aikanaan todella lennokasta menoa.

Nyt Karazhan tulee siis olemaan myös Hearthstonen lisäosa, ja vieläpä seikkailu. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lisäosa koostuu tekoälyä vastaan pelattavista haasteista, joiden voittamisesta palkitaan korteilla.

One Night in Karazhanin ensimmäinen tehtävä tulee olemaan ilmainen maistiainen kaikille, kunhan seikkailu julkaistaan. Palaamme siis asiaan.

Lisätietoja: Blizzard

Muropaketin uusimmat