Hearthstonen ensimmäinen lisäri julkaistaan jo ensi viikolla

18.07.2014 13:00 | Miikka Lehtonen

Blizzardin mainion Hearthstone-virtuaalikorttipelin ensimmäistä laajennusosaa on ainakin täällä Domella odoteltu pitkään ja hartaasti. Odotus päättyy pian, sillä Naxxramasin ovet aukeavat ensi viikolla — ja aluksi ilmaiseksi.

Hearthstone-digikorttipelin Curse of Naxxramas -yksinpelilisäri julkaistaan Euroopassa 23.7. Windowsille, Macille ja iPadille. Naxxramas-raidin mukaan tyylitelty lisäosa antaa pelaajien haastaa lauman vaikeaksi väitettyjä pomohirviöitä korttidroppien toivossa. Mukana on myös erityisiä haastematseja, joissa täytyy voittaa pomo tietyillä valmisdekeillä sekä muuta kivaa.

Naxxramas-raidin tavoin myös Curse of Naxxramas koostuu viidestä ”siivestä”, joista jokaisessa on omat haasteensa. Ja hintalappunsa. Koko roska irtoaa reilulla parilla kympillä tai palaset voi ostella erikseen 5,99 euron kappalehintaan. Sisältö on ostettavissa myös pelin sisäisellä kullalla.

Jälleen aidon raidin tavoin kaikki siivet eivät ole pelattavissa heti, vaan niitä availlaan säännöllisin väliajoin. Ensimmäinen siipi, myös perinteisessä raidissa se helpoin, on ilmainen kaikille, jotka käynnistävät Hearthstonen noin kuukauden sisään Curse of Naxxramasin julkaisusta.

Lähde: Blizzard

Keskustelu

Olen järkyttynyt siitä kuinka vähän pelinsisäistä kultaa tää lisäosa vaatii

olen järkyttynyt siitä kuinka paljon pelinsisäistä kultaa tää lisäosa vaatii.

Tämähän ei ole varsinaisesti lisäri. Blizzardin omien sanojen mukaan näitä ”Adventureja” (~30 korttia) tulee useamman kerran vuodessa, mutta kunnon ”Expansioneita” (~150-200 korttia) tulee sitten harvemmin.

Muropaketin uusimmat