Hearthstonen yksinpelilisäosa on hämärästi porrastettu ja hinnoiteltu

09.07.2014 10:00 | Miikka Lehtonen

Blizzardin megasuosittu digikeräilykorttipeli Hearthstone laajenee pian. Legendaarisen Naxxramas-raidin mukaan viritelty yksinpelilisäosa jakaa muitakin piirteitä raidien kanssa. Se nimittäin julkaistaan palasissa.

Curse of Naxxramas -nimeä kantava lisäosa julkaistaan heinäkuun aikana ja aika raid-henkisesti. Alkuperäisen raidin tavoin myös Curse of Naxxramas on jaettu viiteen ”siipeen”, eli alaosaseen. Jokaisessa on omat pomonsa ja haasteensa — sekä myös omat hintalappunsa. Koko roskan voi ostaa 25 rahan hintaan, tai vaihtoehtoisesti ostella siivet yksi kerrallaan kuuden valuutan kappalehintaan. Tai vaihtoehtoisesti pelin sisäisellä kultavaluutalla.

Vaikka koko roskan ostaisi kerralla, samalta istumalta Naxxramasin kauhuja ei selätetä, sillä jälleen raidin hengessä myös Curse of Naxxramas aukeaa pala kerrallaan. Tarjolla tulee olemaan myös maistiainen, sillä perinteisesti Naxxramasin ensimmäisenä — eli helpoimpana — siipenä tunnettu Arachnid Quarter on ilmainen kaikille, jotka pelaavat Hearthstonea kuukauden sisään lisärin julkaisusta. Kiva temppu siis.

Lähde: Blizzard

Lisää aiheesta

Hearthstone: Heroes of Warcraft (iOS) 

Hearthstone saa lisää yksinpelisisältöä 

Hearthstonen yksinpelilisäri ilmestyy heinäkuussa

Muropaketin uusimmat