Uusimmat

Heinäkuun PSN Plus -ilmaispeleissä PlayStation 4:n paras moninpeli

26.06.2014 17:00 Miikka Lehtonen

Kesäkuu on miltei taputeltu, mikä tarkoittaa tietenkin, että seuraavaksi on heinäkuun vuoro. Ja kuten aina, kuun alussa PlayStation Plus -ilmaispelit vaihtuvat. Ensi kuussa tarjolla on muun muassa PlayStation 4:n paras moninpeli.

Sonyn tuoreen idean mukaisesti ensi kuussa tarjolla on taas kaksi ilmaispeliä kaikille kolmelle konsolille. Meikäläisen mielestä valikoiman helmi on Towerfall Ascension, joka tarjoaa moninpelistä pitäville todella hauskaa ja kiehtovaa retrorällästystä. Peli on erinomaisen veikeä, pelasipa sitä kahdestaan tai vaikka neljästään.

PlayStation 4:n toinen ilmaispeli on Strider, joka oli ihan kohtalaisen hauska metroidvania. PlayStation 3 -pelureita muistetaan Dead Space 3:lla ja Vesselillä, PlayStation Vita -omistajia taas Doki Doki Universella — pelillä, joka kertoi minun olevan välittävä ja herttainen miekkonen — ja LEGO Batman 2:lla.

Ja samalla kesäkuun ilmaispelit tietenkin poistuvat valikoimista, joten niitä himoitsevilla on 2.7. asti aikaa napata pelit plakkariinsa.

Lähde: Sony