UUSIMMAT

Hellgate yrittää paluuta Steam Greenlightin avulla

20.08.2014 12:00 | Juho Anttila

Hellgate London

Muistatteko vielä Hellgate: Londonin? Entisten Diablo II -miesten toimintaroolipelissä oli hyviä ideoita, mutta myös hirmuinen määrä ongelmia ja huonoja suunnitteluratkaisuja. Pelin julkaisija Namco Bandai sulkikin Hellgate-palvelimet lopullisesti helmikuussa 2009. Pelin tarina ei kuitenkaan jäänyt tähän, sillä eteläkorealainen Hanbitsoft osti pelin oikeudet itselleen vuonna 2010 ja ryhtyi väsäämään uusintaversiota.

Aivan kuollut peli ei ole ollut tässä välissäkään, sillä korealaiset ovat päässeet pelaamaan ilmaista Hellgatea jo vuosien ajan. Nyt Hellgate Global -nimen saanut peli on kuitenkin murtautumassa takaisin länsimarkkinoille Steam Greenlight -palvelun kautta.

Hellgate Global pitää sisällään alkuperäisen pelin lisäksi Hellgate Tokyo -lisärin, joka tuo seikkailuun mukaan kokonaan uuden alueen ja tarinan. Tie julkaisupeliksi saakka on kuitenkin vielä pitkä, sillä ensin Hellgate Globalin on selvittävä Steam Greenlight -seulasta. Noinkohan aika on ollut jo alun perin ongelmalliselle pelille armollisia, vaikka teosta oltaisiin kuinka viilattu viime vuosien aikana?

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Hellgate: London (PC)

Hellgate: London nousi kuolleista

Muropaketin uusimmat