Uusimmat

Helvettiä ääniaalloille: Doomin alkuperäinen ääniraita tulittaa itsensä fyysisiin julkaisuihin – käytössä myös uniikki Doom-instrumentti

18.04.2018 22:50 Muropaketin toimitus

 

Alkuperäisen Doomin soundtrack on tulossa vinyylille ja CD:lle. Ääniraidan on säveltänyt Mick Gordon ja julkaisun hoitaa Laced Records.

Ääniraita julkaistaan neljässä eri paketissa: Deluxe Double CD, Double Vinyl, Special Edition Four-Disc Vinyl ja Special Limited Edition Vinyl Box Set.

Box Setin vinyyli painetaan punaiselle 180g-levylle. Sen mukana tulee Deluxe Double CD -setti ja limited edition Doom-levysoitinmatto.

Säveltäjä Mick Gordon on tehnyt pitkään yhteistyötä Bethesdan kanssa. Gordonin synkät ja intensiiviset äänialat kanavoivat teollisuusmetallia kohti Doomin brutaaliia voimafantasiaa 31 raidan verran. Ääniraita on kokonaisuudessaan yli kahden tunnin mittainen.

Helvetillistä toimintaa esittääkseen Mick loi oman Doom-soittimen. Se koostuu neljään erilliseen ääniprosessoriin ohjatusta puhtaasta siniaallosta. Gordon sai näitä prosessoreita säätämällä luotua dynaamisia ääniä joita hän korruptoi erilaisia tekniikoilla.

Muropaketin uusimmat