Hevikonsertti kuppikuulokkeissa? Melkein, sillä Marshallin langattomat kuulokkeet ovat kerrassaan hyvät!

23.07.2016 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Marshall tunnetaan kaikista muista tuotteistaan huolimatta ennen kaikkea kaiuttimista. Joten mitäpäs jos tehtäisiin tyylikkäät mukana kuljetettavat kaiuttimet? Siis semmoiset kuulokkeet.

Niklas Isberg pukeutui marshalleihin ja nautti elämästään. Ja muiden huomiosta:

Marshallin katalogiin on ilmestynyt vahvistimien lisäksi paljon muutakin äänihifiä. Tarjolla on esimerkiksi langattomia kuulokkeita ja mikrofoneja, joiden pitäisi olla ammattilaistasoa. Kuulokkeiden osalta on ainakin helppo sanoa, että mainospuhe ei ole turhaa. Major II Bluetoothin syöksemät korviin kaikuvat äänet kuulostavat muhkeilta.

Kuulokkeet toimivat langattomasti nimensä mukaisesti Bluetoothilla. Ne voi yhdistää lähes mihin tahansa vekottimeen, joka tukee sinihammasta. Ensisijaisesti Majorit on kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi puhelimen kanssa. Niiden avulla hoituu niin puhuminen kuin musiikin kuuntelu vaivattomasti.

Ohjaus on tehty erityisen helpoksi, ja kuulokkeiden käyttäminen onnistuu kivuttomasti esimerkiksi pyöräillessä. Yksi nopea kädenliike ja kappale vaihtuu toiseen tai musiikki vaimenee. Laite yhdistetään toiseen Bluetoothilla, mikä tapahtuu vikkelästi tuplaklikkaamalla virtanäppäintä. Ainakin iPhone 6:n ja Marshallin välinen yhteys on lähes viiveetön, mutta muutamia risuja toiminto saa ajoittaisesta pätkimisestä. Kyseessä ei ole mitenkään häiritsevä ongelma, sillä sitä ei tapahdu usein.

Lue koko artikkeli: Marshall Major II Bluetooth – Rakkaudesta musiikkiin

Marshall

Lisää aiheesta

Creative Sound Blaster P5 – testissä napakat ja tasapainoiset nappikuulokkeet

MSI DS502 Gaming Headset – kaikessa hyvää perustasoa mutta ei minkään mestari

PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0: laadukasta ääntä järkihintaan

Razer Man O’War – mainiot luurit, suolainen hinta

Sound BlasterX H7 – ” loistava valinta laadukkaita kuulokkeita etsiville”

Steelseries Siberia 350 Gaming Headset – ajatukset ihan muualla kuin äänenlaadussa