UUSIMMAT

Hideo Kojima ja Guillermo del Toro nousevat lavalle The Game Awardissa

04.12.2017 22:12 | Muropaketin toimitus

Aiemmin on spekuloitu siitä, nähdäänkö ensi torstain The Game Awardsissa uutta materiaalia Kojiman Death Stranding -pelistä. Nyt on vahvistettu, että pelikehittäjä Kojima sekä Death Stranding -pelissä esiintyvä ohjaaja Guillermo del Toro nousevat lavalle peligaalassa.

Muutama päivä sitten The Game Awards 2017 -tapahtumasta julkaistussa trailerissa kiusoiteltiin legendaarisen pelikehittäjä Hideo Kojiman osallistumisesta gaalaan. Nyt gaalan juontaja Geoff Keighley on vahvistanut, että Kojima ja del Tori jakavat yhdessä palkinnon, jonka luonteesta ei ole vielä selvyyttä.

Koska peligaalassa on ollut tapana näyttää yllätysmateriaalia uusista peleistä, nostaa Kojiman ja del Toron paikalle saapuminen toiveita siitä, että myös Death Stranding -pelistä nähtäisiin, tai edes kuultaisiin, jotain uutta. Jos näin käy, on luultavaa, että pelistä näytetään ensimmäistä kertaa ikinä pelivideota.

Death Stranding on Kojiman ensimmäinen kehittämänsä peli sen jälkeen, kun hän lähti Konamilta ja perusti oman pelistudion.