Hideo Kojima tapasi ”sankarinsa” Robert De Niron – Haluaisi myös ohjata elokuvan

02.05.2017 20:45 | Muropaketin toimitus

Pelilegenda Hideo Kojima pääsi tapaamaan Kummisetä-elokuvien tähtiä Tribecan elokuvajuhlilla. Intohimoinen leffaharrastaja haluaisi myös itse ohjata elokuvan.

Metal Gear -sarjan legendaarinen kehittäjä Hideo Kojima on kovan luokan elokuvaharrastaja, joten ei mikään ihme, että vieraillessaan viime viikolla Tribeca Games Festival -tapahtumassa, hän pistäytyi myös samaan aikaan järjestettävillä Tribecan elokuvajuhlilla. Twiiteissään Kojima paljastaakin osallistuneensa Kummisetä (1972) ja Kummisetä osa II (1974) -elokuvien keskustelutilaisuuteen, ja päässeensä tapaamaan elokuvien tähtiä.

”Pääsin viimeinkin tapaamaan sankarini, De Niron”, hehkuttaa Kojima twiitissään. ”Kättelin Al Pacinoa, James Caania ja Robert Duvallia. Nyt voisin kuolla, mutta en kuitenkaan! Mikä ihana päivä!”

Toisessa twiitissään Kojima julkaisi myös kuvan De Nirolta saamastaan nimikirjoituksesta Kuin raivo härkä -elokuvan (1980) julisteessa. Twiitit näet alta.

Tribecan pelitapahtumassa Kojima vastasi myös kysymykseen, haluaisiko hän itse joskus ohjata elokuvan:

”Rakastan elokuvia, joten ehdottomasti jonakin päivänä haluaisin”, Kojima kertoi GameSpotin mukaan. ”Mutta juuri nyt se on mahdotonta. Ainakin siihen asti, kun saan Death Strandingin valmiiksi, se on mahdotonta.”

Kojima työstää parhaillaan arvoituksellista Death Stranding -peliään, josta ei vieläkään tiedetä paljon. Kyseessä pitäisi olla Metal Gear Solid V: The Phantom Painin (2015) tapaan avoimen maailman toimintapeli.

Hideo Kojima
Kaikki jutut aiheesta