Himoitsetko Wii U:ta? Parempi olla jonossa aika ajoissa!

26.10.2012 12:15 Miikka Lehtonen

Wii U ilmestyy Suomessa vain hieman yli kuukauden kuluttua. Ja samalla toki muuallakin maailmassa. Nyt tulee huonoja uutisia niille, jotka himoitsevat konsolia jo täksi jouluksi: kannattaa jonottaa aika varhaisessa vaiheessa, sillä niitä ei tule kauppoihin monta.

Englannissa on pyörähtänyt käyntiin tieto, jonka mukaan paikalliset Wii U -toimitukset tulevat olemaan suorastaan naurettavan pieniä. CVG-pelisaitti on saanut käsiinsä tietoja, joiden mukaan uutuuskonsolia voi saapua aluksi saarivaltioon niinkin vähän kuin 25 000 kappaletta.

Mutta miten tämä liittyy meihin? No, jos olemme realistisia, Englanti on aika paljon merkittävämpi markkina-alue kuin Suomi. Jos Englannin alkutoimitukset jäävät naurettavan pieniksi, se ei taatusti johdu siitä, että ne suuremmat erät tulivat Suomeen. Kannattaa siis varautua siihen, että Wii U:n saatavuus tulee olemaan täällä aluksi todella heikko.

Nintendo on vahvistanut tiedot, joskaan ei lukuja, mutta toteaa, että firma tekee kaikkensa, jotta Englantiin ja muuallekin Eurooppaan saataisiin Wii U -konsoleita mahdollisimman paljon ennen joulua. Nintendon suunnitelmien mukaan Wii U:ta tullaan myymään maailmanlaajuisesti huhtikuun alussa päättyvän bisnesvuoden loppuun mennessä yli 5,5 miljoonaa kappaletta, joten tehtaat tulevat käymään kuumina.

Lähde: CVG

Lue myös

XCOM: Enemy Unknown (PC, PS3, Xbox 360)

Defiance-ensikosketus – räiskintämorppausta tv-sarjan maisemissa

Taas sammui yksi muinainen tietopalvelu

XCOMin ensimmäinen DLC ei kuulosta kovin helmeltä

Muropaketin uusimmat