Himoittaako Warlords of Draenor? Ehkä nämä mainokset muuttavat mielesi! [video]

27.10.2014 16:30 | Miikka Lehtonen

Niinhän siinä sitten kävi, että Blizzard ja Kauppinen yhteistyössä onnistuivat murtamaan meikäläisen tahdon: seitsemän päivän ilmainen peliaikatarjous ja Warlords of Draenorin arvostelunakki saivat lakon loppumaan, mutta ehkä se oli ihan hyvä. Nämä mainokset olisivat ehkä tehneet sen muutenkin.

Kuten pitkäaikaisemmat lukijat muistavat, kokeilin kesällä WoWia piiiitkän tauon jälkeen, jaksoin pelata sitä ehkä vartin ja lopetin. Mielestäni silloin ikuisiksi ajoiksi. Toisin kävi: ensin viuhui arvostelunakki, sitten Blizzard ilmoitti, että entiset tilaajat saavat kokeilla äskettäin julkaistua versionumero 6.02:ta kantavaa päivitystä ilmaiseksi seitsemän päivän ajan ja niinhän siinä kävi, että palasin WoWin pariin. Tuskin mitenkään pitkäksi aikaa, sillä elämässä on nykyään niin paljon muutakin tekemistä, mutta toistaiseksi kumminkin.

Warlords of Draenor itse ilmestyy 13.11. ja Blizzardin markkinointiosasto on vääntämässä hypejunaa ylikierroksille TV-mainoskampanjan muodossa. Nämä oheiset neljä videota pyörivät ainakin jenkkien TV-kanavilla tiheään seuraavien parin viikon ajan. Miten on? Saisivatko ne sinut palaamaan pelin pariin, lopettanut WoWittaja?