Hinnalla pilattu The Last of Us Part I on viimeinkin tarjouksessa

30.03.2023 16:25 Muropaketin toimitus

The Last of Usin uusittu PlayStation 5 -versio on viimeinkin tuntuvassa tarjouksessa osana PS Storen tarjouskampanjaa.

The Last of Us Part I herätti viime vuonna huomiota paitsi vaikuttavilla grafiikoilla, myös tyyriillä hinnalla. PS5:n peli nimittäin kustantaa perushintaan 80 euroa, vaikka kyseessä on 10-vuotiaan pelin remake-versio. Vertailun vuoksi esimerkiksi juuri ilmestynyt Resident Evil 4:n remake on perushintaankin kympin edullisempi.

Nyt uusitun The Last of Usin saa selvästi edullisempaan hintaan osana PlayStation Storen kevätalennuksia. Pelin perusversio on nyt 25 prosenttia edullisempi, eli se kustantaa 59,96 euroa. Lisäherkkuja sisältävä Digital Deluxe Edition kustantaa puolestaan 69,26 euroa. Tarjoukset ovat voimassa 13. huhtikuuta kello 01.59 asti.

Hintaoppaan mukaan The Last of Us Part I:n voi saada fyysisenä versiona hieman edullisemmin kuin PS Storen tarjouksesta. Tosin jos tähän postikuluja päälle, jäävät säästöt käytännössä olemattomiksi.

The Last of Us Part I on konsoleilla saatavilla ainoastaan PS5:lle. Peli kääntyi tällä viikolla myös PC:lle, mutta valitettavasti PC-version tekninen toteutus jättää paljon toivomisen varaa.

LUE MYÖS: Arvostelu: Upealta näyttävä The Last of Us Part I on vuoden turhimpia pelijulkaisuja