Hirveä huvipuisto – täälläkö muka pitäisi olla hauskaa?

02.06.2016 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Voi Ataria, voi Rollercoaster Tycoonia. Kauan sitten elämä oli hyvää, Chris Sawyer teki hyviä huvipuistosimulaatiopelejä ja MicroProsekin oli olemassa. Sitten kaikkea sattui ja tapahtui.

MicroProse katosi, Chris Sawyer tekee mobiilipelejä superhiteiksi noussut Roller Coaster Tycoon -pelisarja on päätynyt Atarin käsiin. Arvaattekos mitä Atari tekee RollerCosterille? No tietenkin ihan kamalan jatko-osan.

RollerCoaster Tycoon World on annettu Nvizzio Creations -studion käsiin, joka on tehnyt aiemmin kaikennäköistä somehässäkää, mobiilipelejä ja jotain norjalaisen Funcomin sivuprojekteja. Tiedä sitten miten osaava firma se oikeastaan on, mutta koska Atari on mukana menossa, niin enpä löisi vetoa pelin onnistumisen puolesta.

World on julkaistu Steamin Early Access -palvelussa kehitysversiona, ja palaute on tähän mennessä jotakuinkin negatiivista. Eikä edes ”enpäs tykkääkään ähäs, annan kostonegaa” -mielessä.

Positiivisiakin kommentteja toki näkyy, ja ne antavat projektille jonkin verran toivoa. Kompastelevasta kehityksestä kuitenkin kertoo paljon se, että pelin piti ilmestyä jo viime vuonna ja nyt se on vasta varhaisessa EA:ssa.

RollerCoaster Tycoon World

Toki toivoisin, että huvipuistosimulaattorista saataisiin hyvä peli, mutta Atarin epäkultainen kosketus tuskin sitä mahdollistaa.

Lisätietoja: http://www.rollercoastertycoon.com/

Lisätietoja: RollerCoaster Tycoon World @ Steam

Muropaketin uusimmat